• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Rigtig Kaffe Super Crema 1kg

Leveringstid: 1-2 hverdage

299,95 DKK

Pris v/ 3 stk: 149,98 DKK / stk

Pris v/ 6 stk: 133,33 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 124,92 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 116,67 DKK / stk


Ref: 25B-20111
EAN: 5701115676313

Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Brasilien, Sumatra og Guatemala. 

 

Du får en medium til mørkristet kaffe med en flot og fyldig smag og duft, hvor du vil opleve noter af chokolade og nødder. Eftersmagen er velafbalanceret med en let sødme.

 

Super Crema er en utroligt spændende kaffe takket være kombinationen af arabicabønner fra Syd- og Mellemamerika samt Indonesien. Du får en kaffe med en god fylde og power, som giver en utroligt lækker espresso med en flot, tæt crema. Rigtig Kaffe Super Crema lever virkelig op til sit navn, og giver dig en utroligt autentisk italiensk espressooplevelse.

 

Rigtig Kaffes blå serie består af fire forskellige kaffeblends, som er skabt udfra en forståelse for, hvordan kaffe skal ristes og håndteres, for at få den absolut bedste oplevelse - uanset om man er til en dampende espresso eller en cremet latte.

Ristningsdato: 24.02.2021

Bedst før: 24.02.2023

Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium
Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Nødder
Noter Chokolade
Oprindelse Guatemala
Oprindelse Sumatra
Oprindelse Brasilien
Vægt 1000g

Om Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe
Vis alle produkter fra Rigtig Kaffe

1 anmeldelse af Rigtig Kaffe Super Crema 1kg

Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
Leif P 13/12 2019

Vender altid tilbage

Fra jeg fik espresso maskine, er der blevet prøvet mange forskellige kaffer, men vender hele tiden tilbage til rigtig kaffes blå supercrema, da bedst kan lide en kaffe der er fyldig og blid, så man ikke får følelsen af at munden tørrer ud efter, men blid og følelsen af chokolades smørrende effekt.

Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: