Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 41-EU101080

Spar 25%
Eureka Mignon Filtro Mat Sort

Fra

Eureka Mignon Filtro Elektrisk Kaffekværn Mat Sort

Leveringtid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.499,00 DKK

1.999,00 DKK

Spar 500,00 DKK

Eureka Mignon Filtro er en kværn i særklasse, som er udviklet i et elegant design og som er brugervenlig at arbejde med. 

Produktbeskrivelse

Eureka Mignon Filtro er en kværn i særklasse, som er udviklet i et elegant design og som er brugervenlig at arbejde med.

Kværnen er ideel til dig, der foretrækker friskkværnede bønner til friskbrygget kaffe på følgende kaffebryggere: kaffemaskiner, filterbryggere, pour over, stempelkander, espressobrygger, iskaffebryggere m.m.

Eureka Mignon Filtro er udstyret med en manuel timer. Timeren sidder i siden af kværnen, og fungerer ved, at du holder knappen inde, sætter beholderen på og fjerner fingeren fra knappen, når du har opnået den ønskede mængde malet kaffe. 

Når du skal indstille din kværn efter hvor groft eller fint, du ønsker din malet kaffe, skal du blot dreje på knappen ved bønnebeholderen. Denne knap går fra 0-5, hvor du skal prøve dig frem til, hvad der passer dig bedst. Drejeknappen passer til, hvorvidt du skal kværne til filterkaffe, espressokande, pour over, stempelkaffe m.m. 

Mignon Filtro er designet i et smukt og elegant mat sort design, hvor både fronten og kabinettet på kværnen er mat sort. En super tidsløs og unik kværn, som samtidig ser eksklusiv ud. 

Eureka Mignon Filtro er udstyret med 50 mm flade kværnblade og en stor bønnebeholder på 300 gram med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

Fordele ved Eureka Mignon Filtro: 

 • Ace system - forhindrer klumper og eliminerer den elektrostatiske maling af kaffen
 • Stepless Micrometric Regulation System - uovertruffen indstillingspræcision
 • High Speed Maintenance - praktiske og nemme vedligeholdelsesmuligheder

Tekniske specifikationer

Bønnebeholder 300 g
Omdrejninger per minut 1350
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet 1,6 gram/sek
Display Nej
Farve front/ kabinet Sort / Sort
Kværnblade, størrelse 50 mm.
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Hærdet stål
Velegnet til Pour over, stempel m.m.
Strømforbrug (Effekt) 260 W
Bredde 12 cm
Højde 35 cm
Dybde 19 cm
Vægt 5,6 kg

Udvidet beskrivelse

Eureka funktioner 

 

Ace System 

ACE-systemet er designet til at forhindre klumper, når den kværner og eliminerer den elektrostatiske ladning af malet kaffe. Ace systemet er fællesnævneren i enhver Eureka-kværn. På grund af dets regulerende virkning over kaffeudstrømningen sikrer ACE systemet en uforlignelig renhed og dosiskonsistens.

Stepless Micrometric Regulation System

Dette system sikrer uovertruffen indstillingspræcision, som både sparer tid og kaffe. Det mikrometriske system med uendelige justeringsindstillinger, er det eneste der er baseret på den nedre positionering af knivene, og garanterer uforlignelig kværn ydeevne og gør det muligt at udføre vedligeholdelsesoperationer uden at miste kværnindstillingerne.

"High Speed" Maintenance

Denne funktion giver dig praktiske og nemme vedligeholdelsesmuligheder. Den typiske mekaniske sammensætning af Eurekas knivholder-sæt, kan demonteres ved kun at fjerne 9 skruer, og giver dig mulighed for hurtigt at udskifte og rense knivene samt en bemærkelsesværdig tids- og kaffebesparelse.

Relaterede produkter du bør overveje

Eureka
Eureka
Eureka espressokværne i italiensk kvalitet Eureka er et italiensk brand, som specialiserer sig inden for espressokværne, hvor de har et bredt sortiment med nogle af de fedeste og mest eksklusive kværne på markedet.  Virksomheden har en simpel vision; at lave den bedste espressokværn på markedet. Det ser ud til at være lykkedes, for i dag er det den foretrukne kaffekværn for mange kaffeentusiaster, fordi det ganske enkelt er en af verdens bedste kaffekværne.  Kvalitet og design går...

Se flere produkter fra Eureka

0 anmeldelser af Eureka Mignon Filtro Elektrisk Kaffekværn Mat Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse