Alessi Plissé Elkedel 1,7 L Sort

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

780,00 DKK


Ref: 11-MDL06B
EAN: 8003299429806

Alessi Plissé er en elegant og skulpturel elkedel i et smukt og karakteristisk design - en tredimensionel form, der er inspireret af de folder, der opstår i tungt stof. 

Elkedlen har en kapacitet på 1,7L og er udstyret med en skjult elektrisk base med ledningsoprul. Takket være det effektive varmelegeme, koges vandet hurtigt op. Betjeningen er let og foregår ved hjælp af tænd/sluk-knappen i bunden af kanden, hvor der er en praktisk indikatorlampe, der tænder, når elkedlen er i brug.

Alessi Plissé elkedlen er en utroligt smuk elkedel, som fås i fire forskellige farver, der med sikkerhed vil pynte i ethvert hjem.

Plissé elkedlen er designet i 2018 af Michele de Lucchi, som er en italiensk designer og arkitekt. Idéen til den populære Plissé elkedel kom fra et stykke foldet papir, som skaber de elegante former på elkedlerne.

 • Autosluk
 • Trykknap til åbning af låget
 • Max-indikator indeni kanden
 • Elektrisk base
 • Ledningsoprul
 • Filter i hældetud

Fås også i følgende farver: grå, rødhvid

  Kapacitet1,7 L
  FarveSort
  TemperaturstyringNej
  MaterialeRustfrit stål
  MaterialePlastik
  Strømforbrug (Effekt)2200 W
  Bredde21 cm
  Højde29 cm
  Dybde16 cm

  Om Alessi

  Alessi
  Vis alle produkter fra Alessi

  1 anmeldelse af Alessi Plissé Elkedel 1,7 L Sort

  Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
  Tina Hellum 22/12 2018

  Funktionalist

  Er der nogen som ved hvad kanden vejer før vand? Deres super flotte Alessa Hot It vejer 2/1,8 kg. uden vand og selvom de er super flotte er de bare alt for tunge at stille på kaffebordet når kaffen bare er den hurtige selvblandende pulverudgave. Det giver ikke mening at omhælde vand til termokande og så stille den på bordet når nu de godt kan finde ud af at lave motorer der ikke vejer særligt meget. I princippet ville det blive populært hvis nogen udvikler en vildt smuk bordegnet elkedel hvor motoren bliver i køkkenet *S* Minimere udstyr er in.

   Skriv en anmeldelse

   Andre produkter i samme kategori: