• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Alessi Plissé Elkedel 1,7L Sort

Tilbud Alessi Plissé Elkedel 1,7 L Sort Vis stort billede

Leveringstid: 1-2 hverdage

695,00 DKK

-85,00 DKK 780,00 DKK


Ref: 11-MDL06B
EAN: 8003299429806

Alessi plissé er en flot og elegant elkedel i et smukt design. Elkedlen har en kapacitet på 1,7 L og varmer hurtigt vandet op til kogetemperaturen.

Plissé elkedlerne er designet af Michele de Lucchi, som er en italiensk designer og arkitekt. Michele De Lucchi startede Plissé designet hvor hans idé kommer fra et stykke foldet stykke papir, som skaber de elegante former på elkedlerne. Efterfølgende har Alessi udviklet elkedlen.

Elkedlen har en praktisk hældetud, som gør det let at hælde fra elkedlen. Alessi plissé elkedlen pynter flot i et hvert hjem med sine stilfulde farver.

Elkedlen fås i farverne: Sort, Grå, RødHvid

Kapacitet 1,7 L
Farve Sort
Diameter 21 cm

Om Alessi

Alessi
Vis alle produkter fra Alessi

1 anmeldelse af Alessi Plissé Elkedel 1,7L Sort

Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
22/12 2018

Funktionalist

Er der nogen som ved hvad kanden vejer før vand? Deres super flotte Alessa Hot It vejer 2/1,8 kg. uden vand og selvom de er super flotte er de bare alt for tunge at stille på kaffebordet når kaffen bare er den hurtige selvblandende pulverudgave. Det giver ikke mening at omhælde vand til termokande og så stille den på bordet når nu de godt kan finde ud af at lave motorer der ikke vejer særligt meget. I princippet ville det blive populært hvis nogen udvikler en vildt smuk bordegnet elkedel hvor motoren bliver i køkkenet *S* Minimere udstyr er in.

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: