Spar 15%
Alessi Plissé Elkedel 1,7 L Sort Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Plissé Elkedel 1,7 L Sort

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

786,25 DKK

925,00 DKK

Spar -15%

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessi Plissé er en elegant og skulpturel elkedel i et smukt og karakteristisk design - en tredimensionel form, der er inspireret af de folder, der opstår i tungt stof. 


Produktbeskrivelse

Alessi Plissé er en elegant og skulpturel elkedel i et smukt og karakteristisk design - en tredimensionel form, der er inspireret af de folder, der opstår i tungt stof. 

Elkedlen har en kapacitet på 1,7L og er udstyret med en skjult elektrisk base med ledningsoprul. Takket være det effektive varmelegeme, koges vandet hurtigt op. Betjeningen er let og foregår ved hjælp af tænd/sluk-knappen i bunden af kanden, hvor der er en praktisk indikatorlampe, der tænder, når elkedlen er i brug.

Alessi Plissé elkedlen er en utroligt smuk elkedel, som fås i fire forskellige farver, der med sikkerhed vil pynte i ethvert hjem.

Plissé elkedlen er designet i 2018 af Michele de Lucchi, som er en italiensk designer og arkitekt. Idéen til den populære Plissé elkedel kom fra et stykke foldet papir, som skaber de elegante former på elkedlerne.

  • Autosluk
  • Trykknap til åbning af låget
  • Max-indikator indeni kanden
  • Elektrisk base
  • Ledningsoprul
  • Filter i hældetud

Fås også i følgende farver: grå, rødhvid

Kapacitet 1,7 L
Farve Sort
Temperaturstyring Nej
Materiale Plastik
Materiale Rustfrit stål
Strømforbrug (Effekt) 2200 W
Bredde 21 cm
Højde 29 cm
Dybde 16 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

1 Anmeldelse

5.0 stjerner
(1 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (1)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde