Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Lavazza kaffe tilbud

Hvad enten du skal bruge formalet kaffe til kontoret, kaffekapsler til Lavazza Blue eller smagfulde hele kaffebønner til din espresso, har vi altid masser af gode tilbud på den bedste kaffe fra Lavazza. Du kan også se alle vores kaffe tilbud her.

Produkter
There are 23 products.

23 produkter i alt

Mange gode Lavazza kaffe på tilbud

Lavazza laver kaffe til autentiske italienske kaffeoplevelser, og de har kun kaffeblends i højeste kvalitet. Hvad enten du skal bruge formalet kaffe til kontoret, kaffekapsler til Lavazza Blue eller smagfulde hele kaffebønner til din espresso, har vi altid masser af gode tilbud på den bedste kaffe fra Lavazza.

Italien er espressoens hjemland, og de har en lang tradition for at importere og riste kaffebønner perfekte til italienernes smag. Lavazzas slogan er “Italy’s Favourite Coffee”, fordi de er det mest solgte kaffemærke der.

Lavazzas historie starter i byen Torino i det nordlige Italien i 1895, hvor Luigi Lavazza købte en lille købmandsforretning. Her begyndte Luigi at købe grønne kaffebønner for at riste dem og lave kaffeblandinger, som kunderne kunne lide.

I dag er Lavazza verdens 7.-største kafferisteri, og de importerer kaffebønner fra blandt andet Sydamerika og Afrika, og bønnerne bliver stadig ristet og sammensat til forskellige, lækre kaffeblends i Torino, hvorfra de bliver eksporteret til baristaer verden over.

Vi har altid mængderabatter ved køb af flere stk. og gode priser på kaffepakker i mange størrelser, så du kan finde et godt tilbud på den bedste Lavazza kaffe. Du kan også se alle kaffe tilbud her. 

Hurtig levering af Lavazza kaffe på tilbud

Vi sender varerne fra eget lager, så du altid får lynhurtig levering. Vi sender typisk din pakke allerede samme dag, som du bestiller, og derfor har du din kaffe 1-2 dage efter bestilling. Husk, at vi altid giver gratis fragt på alle ordrer over 699,- 

Ofte stillede spørgsmål om Lavazza kaffe på tilbud

Bliver prisen lavere ved køb af større mængder Lavazza kaffe?
Ja - du får altid mængderabat ved køb af flere ens poser Lavazza kaffe. Vi har også gode tilbud på kaffepakker i mange størrelser

Hvad er kaffe pakker?
Kaffepakker er større mængder kaffe af en eller flere slags samlet af os i en pakke til en god pris