Ref: 54-250350

- EAN: 4977642707108

Spar 10%
Hario Skerton Kaffemølle

Fra Hario

Hario Skerton Manuel Kaffemølle Plus Sort

Leveringstid 1-2 hverdage

359,95 DKK

399,95 DKK

Spar 40,00 DKK

Den Skerton kværn har en meget robust konstruktion. Kvalitet er meget god og møllen maler effektivt og hurtigt -  men ikke for hurtigt.


Den øverste del fungerer som et låg, så man kan male bønnerne og derefter gemme kaffen i bunden.

Produktbeskrivelse

Hario Skerton kaffemøllen er en lille og smart kværn, med koniske, keramiske knive. De keramiske knive ruster ikke og producerer og afgiver ikke varme, så kaffebønnernes essentielle olier og aromaer bevares. 

 

Kaffemøllen er let at bruge og kan indstilles fra en meget fin til meget grov malingsgrad, så du både kan lave espresso og brygge i din stempelkande. 

For at fylde bønnebeholderen åbnes silikonelåget i toppen af møllen - låget holder bønnerne på plads under kværningen. Når du har malet din kaffe skrues bunden let af, så den malede kaffe er klar til brug - den lille glasbeholder med kapacitet på 100 gr har et tilhørende skruelåg, så det resterende malede kaffe kan gemmes.

 

Hario Skertons bønnebeholder er fremstillet i slagfast og skridsikkert plastik, så den ikke smutter fra dig, når du maler kaffe. Alle metaldele er fremstillet i rustfrit stål og kværnen er som tidligere nævnt keramisk

Tekniske specifikationer

Bønnebeholder 100g
Materiale Kraftig plastik
Dimensioner 89 x 89 x 165 mm
Vægt 700 g

Download

Relaterede produkter du bør overveje

Hario
Hario
Hario er synonym for Slow Coffee - et helt fantastisk brand, der er kendt for sine glasprodukter af absolut højeste kvalitet. Se hele Harios sortiment herunder og find kaffeudstyr i lange baner.

Se flere produkter fra Hario

0 anmeldelser af Hario Skerton Manuel Kaffemølle Plus Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse