• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
20 DKK 3999 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Hario - se hele sortimentet her

Hario er synonym for Slow Coffee - et helt fantastisk brand, der er kendt for sine glasprodukter af absolut højeste kvalitet. Se hele Harios sortiment herunder og find kaffeudstyr i lange baner.

Vil du vide mere om Hario? - Læs mere her.
pr side
pr side

Hario

V60 filterbrygning fra Hario

Hario er en japansk glasproducent med egen fabrik, der siden 1921 har dedikeret sig til design, produktion og salg af varmesikkert glas. Hario betyder kongen af glas og navnet forpligter - i dag er Hario et synonym for glasproduktion på højeste niveau.

Historien begyndte tilbage i 20’erne med produktion af glasvarer til laboratorier, og i 1964 udvidede Hario produktionen til husholdningsprodukter, hvor man startede ud med en siphon kaffebrygger, og i 80’erne udvidede man til glasset i lygter på biler. 

Uanset hvilket type produkt, man køber fra Hario, er man sikker på at det er i højeste kvalitet samt fremragende funktionelt design. Produkterne er et resultat af færdigheder, der er nedarvet og forbedret siden begyndelsen, af erfarne håndværkere på Harios fabrik.

I dag er Hario et anerkendt og solidt brand indenfor kaffeverdenen, hvor især deres V60 drippers og tilbehør er populært. Kaffebrygnings-sortimentet breder sig over et stort udvalg af klassiske drippers og range servers (se udvalget her) i forskellige farver og materialer, Gooseneck kedler, siphon-kaffebryggere, kaffekværne og lignende udstyr - alt hvad en kaffenørds hjerte kan begære!

Hvorfor V60?

Hario har givet sine drippers navnet V60 udfra den 60 graders vinkel, som dripperen udgør. Dette tilføjer dybde til kaffen.

Manuel kontrol

Når man brygger på V60-metoden, har man manuelt kontrol over hele brygningen, afhængigt af, hvor langsomt eller hurtigt vandet hældes over den malede kaffe. Derudover har man fuld fokus på kaffen fremfor kaffebryggerens teknologi.

God tilgængelighed

V60 bryggemetoden er let at forstå og let at gentage - har man smagt V60 på en cafe eller hos en ven, er det utroligt let at købe sit eget udstyr og komme i gang med at brygge. Bryggemetoden er let at forstå og utroligt hurtig at komme i gang med.

Individuel brygning

Vælger du en 1 kop dripper, kan du brygge individuelle kopper, og dermed få præcis det resultat du foretrækker, både ift kaffestyrken og mængden af vand.