Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Hario

Hario er synonym for Slow Coffee - et helt fantastisk brand, der er kendt for sine glasprodukter af absolut højeste kvalitet. Se hele Harios sortiment herunder og find kaffeudstyr i lange baner.

77 produkter i alt

Slow Brew fra Hario - den ikoniske V60-serie

Hario er en japansk glasproducent med egen fabrik, der siden 1921 har dedikeret sig til design, produktion og salg af varmesikkert glas. Hario betyder kongen af glas, og navnet forpligter - i dag er Hario et synonym for glasproduktion på højeste niveau.

Historien begyndte tilbage i 20’erne med produktion af glasvarer til laboratorier, og i 1964 udvidede Hario produktionen til husholdningsprodukter, hvor man startede ud med en siphon kaffebrygger, og i 80’erne udvidede de med glasset i lygter på biler.

Uanset hvilken type produkt, du køber fra Hario, er du sikker på, at det er i højeste kvalitet samt fremragende funktionelt design. Produkterne er et resultat af færdigheder - der er nedarvet og forbedret siden begyndelsen - de erfarne håndværkere på Harios fabrik har.

I dag er Hario et anerkendt og solidt brand indenfor kaffeverdenen, hvor især deres V60 drippers og tilbehør er populært, men Hario er meget andet og mere end V60-serien. Kaffebrygnings-sortimentet breder sig over et stort udvalg af klassiske drippers og range servers (se udvalget her) i forskellige farver og materialer, samt hældekedler med svanehals, stempelkander, syphon-kaffebryggere, kaffevægtekaffekværne og lignende udstyr - alt hvad en kaffenørds hjerte kan begære!

Fordele ved filterbrygning med Hario

Manuel kontrol

Du har fuld kontrol over hele brygningen ved at styre, hvor hurtigt eller langsomt vandet hældes over den malede kaffe. V60 er nærmest en moderne version af den klassiske Madam Blå-kaffekande, hvor du manuelt hælder vandet over kaffen i en filtertragt. Den specielle tud på hældekedlen bliver kaldt en svanehals, og den sikrer nøjagtig dosering af vandet.

Fokus på kaffen

Når du laver slow brew, er kaffen nødt til at have din udelte opmærksomhed. Derfor er det nærmest meditativt at brygge kaffe på denne måde. Det handler altså om at få den allerbedste kop kaffe og ikke smart teknologi.

Let tilgængeligt

Bryggemetoden er nem at forstå og hurtig at komme i gang med. Det kræver ikke en masse fancy udstyr for at kunne brygge en kande pour over-kaffe.

Individuel brygning

Mulighed for at brygge individuelle kopper med en 1 kop-dripper.

Hario V60-serien sætter standarden for slow brew coffee

I de seneste år er low-tech slow brew blevet synonymt med god tid. Harios V60 kaffetragt har i flere år været med til at sætte standarden for pour over-kaffe, der bliver en mere og mere populær bryggemetode. Den ikoniske tragt, der er blevet produceret siden 1950’erne, findes i flere størrelser til brygning af 1-4 kopper kaffe ad gangen. Filterholderen kan placeres over en serveringskande eller direkte over din kaffekop, for at gøre det let at lave en enkelt kop kaffe.

Hario har givet serien navnet V60 ud fra den 60-graders vinkel, som tragten har. Dette tilføjer dybde til kaffen. Filterholderen findes i flere forskellige farver og materialer som for eksempel plastik, keramik, metal eller (selvfølgelig) en glastragt.

Hario V60 er en metode, der giver stor kontrol med bryggeprocessen, hvorfor bryggemetoden er blevet så populær. Som homebarista skal du være omhyggelig og have en lille smule tålmodighed og øvelse for at få den perfekte kaffe - men når du først har knækket koden, kan pour over give en kaffeoplevelse, som du ikke kan finde andre steder.

Hario kaffekværne med håndsving

For at opnå den bedst mulige kaffeoplevelse, anbefaler vi altid, at du bruger friskmalede hele kaffebønner, da de giver en mere aromatisk og smagfuld kaffe. En Hario kaffekværn er perfekt til at kværne dine bønner til kaffebrygning med pour over-metoden.

Hario manuelle kaffemøller i klassisk eller moderne design

Måske har du lyst til at male dine egne kaffebønner, men det kræver selvfølgelig en god kaffemølle. En Hario kaffemølle maler dine kaffebønner helt perfekt til slow brew coffee. De manuelle kaffemøller gør det let for dig at justere mængde og formalingsgrad, så du får kaffen, som du vil have den.

Hario elkedel med svanehals

Her på siden kan du også finde en enkel og stilfuld elkedel med den “rigtige” hældetud. Electric Kettle Buono fra Hario har svanehals, der lader dig hælde med lethed og kontrol. Det behagelige håndtag af plast gør det både sikkert og komfortabelt at hælde med kedlen.

Hario kander til pour over og servering

Vi har også et udvalg af Hario kander, som gør bryggeprocessen med V60 endnu lettere og bedre. Find for eksempel en serveringskande, der passer til kaffetragten, og en hældekande med svanehals, der lettere lader dig kontrollere, hvor meget vand du hælder over kaffen.

Den ikoniske Hario Dripper

Den ikoniske Hario Dripper findes i flere størrelser, alt efter om du skal brygge 1, 2, 3 eller 4 kopper kaffe ad gangen. Dripperen kan placeres over en serveringskande eller kaffekop, så det er nemt at brygge en enkelt kop. Filterholderen har en vinkel på 60 grader, hvorfor serien til filterbryg hedder V60. Ydermere findes tragten i forskellige materialer; plastik, keramik, metal eller glas.

Navnet Dripper kommer naturligvis af den måde, kaffen kommer fra tragten ned i kanden - dryp...dryp...dryp. Langsomt men sikkert løber vandet igennem, og du får en helt særlig kaffeoplevelse, der smager af god tid.

Kom godt i gang med pour over coffee med Hario

For at komme i gang med Slow Brew skal du kun bruge 5 ting:

Du kan godt brygge kaffe med pour over-metoden uden en kedel med hældetud eller en kande, der passer til kaffetragten - men det gør det lidt nemmere, og så ser Harios serveringskander bare godt ud.

Helt enkelt foregår brygningen ved at hælde (næsten) kogende vand fra kedlen over den malede kaffe i dit filter i den dertil indrettede holder, så vil den færdige kaffe langsomt dryppe ned i kanden (eller koppen) nedenunder. Der er mange forskellige metoder til at lave slow brew-kaffe, og ingen af dem er som sådan bedre end andre - det er en smagssag.

Papiret, som Harios kaffefilter er lavet af, er af højere kvalitet, end hvad du generelt kan finde i supermarkedet. Den høje papirkvalitet gør, at de originale V60-filtre afgiver mindre smag til kaffen under brygning.