Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 40-NICO100

- EAN: 4260083461006

Nivona Cooler 1L

Fra

Nivona Cooler 1L

Leveringtid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.999,00 DKK

Nivona Cooler’en er en smart og praktisk mælkekøler, som passer til Nivonas fuldautomatiske espressomaskiner med Spumatore system.

Produktbeskrivelse

Nivona Cooler’en er en smart og praktisk mælkekøler, som passer til Nivonas fuldautomatiske espressomaskiner med Spumatore system.

 

Mælkekøleren tilsluttes blot direkte til stikkontakten og kan rumme en almindelig 1L mælkekarton. Mælkekartonen sættes ned i beholderen, hvorefter mælkeslangen tilsluttes fra maskinen og til køleren.

 

Nivona Cooler’en er en perfekt løsning til kontorer, butikker, restauranter og store husholdninger, hvor mælken skal stå fremme i længere tid. 

 

Passer til alle Nivona CafeRomaticas maskiner, men er mest anbefalet til erhverv i form af 1040

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Sort
Dimensioner 17 x 31 x 35 cm
Nivona
Nivona
Nivona har en klar målsætning at producere verdens bedste espressomaskiner, det gælder ikke blot funktionalitet og teknologi, men også for alle de følelser, der ligger i en god kop kaffe. For at espressomaskinerne lever op til Nivona's høje kvalitetskrav, bliver alle espressomaskiner produceret på den legendariske Eugster fabrik i Schweiz, som producere nogle af de aller bedste espressomaskiner i verden. Fabrikken producere blandt andet for Miele, Jura og Nespresso. En Nivona...

Se flere produkter fra Nivona

0 anmeldelser af Nivona Cooler 1L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse