Spar 0%
Profitec Pro 700 Billigst på PriceRunner

Fra

Profitec Pro 700 Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Ekstra leveringsgebyr: 800,00 DKK

17.494,00 DKK

17.495,00 DKK

Spar 1,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
589 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.494 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 589 kr. Samlede kreditomk. 3.678 kr. Samlet tilbagebetaling 21.172 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,62%. Der er fortrydelsesret.

 • Legendarisk E61 gruppehoved
 • Termoisolerede dual boilers i rustfrit stål - bryg og steam på samme tid
 • Utroligt lydsvag og professionel rotationspumpe
 • Kraftig steamer i professionel kvalitet, 2 bar tryk
 • Dobbelt PID-funktion til temperaturstyring af begge kedler
 • Vandtank eller direkte vandtilslutning
Delbetaling
589 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.494 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 589 kr. Samlede kreditomk. 3.678 kr. Samlet tilbagebetaling 21.172 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,62%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Profitec Pro 700 er en dual boiler espressomaskine med dobbelt PID-funktion og mulighed for vandtilslutning - en exceptionel semiautomatisk espressomaskine af en helt særlig kaliber og kvalitet, der skal opleves!

Dette er den eneste maskine i Profitecs sortiment, der er udstyret med en rotationspumpe fremfor en vibrationspumpe. Ligesom Pro 600, er denne ligeledes udstyret med det legendariske E61 gruppehoved, 2 termoisolerede kedler i rustfrit stål (bryggekedel 0,75L og steamkedel 2L) samt dobbelt PID-funktion, hvilket betyder, at du kan indstille temperaturen inde i hver kedel, og dermed få fuld kontrol over, hvordan din espresso skal brygges.

Under brygningen fungerer PID-displayet som shot timer, så du kan se præcis, hvor mange sekunder det tager at brygge din espresso.

Rotationspumpen er stort set lydløs, og anvendes ofte i professionelle baristamaskiner, da den giver et utroligt stabil tryk på ganske kort tid. Den giver dig desuden muligheden for at tilslutte maskinen til direkte vand, så du ikke skal fylde vandtanken manuelt.

Som noget ganske særligt kan du selv indstille pumpetrykke under brygningen, hvilket giver dig mulighed for at lege endnu mere med resultatet. Trykket kan indstilles fra ca. 8,5-12 bar, og justeres via en skrue, der sidder bag drypbakken.

Profitec Pro 700 er en ekstravagant maskine i et utroligt smukt design. Maskinen er udført i blankpoleret rustfrit stål med afrundede kanter og store, klassiske drejehåndtag til at åbne for damp og varmt vand. Håndtagene er udstyret med en fjeder, der gør det umuligt at overskrue dem.

Der medfølger en praktisk forhøjer til den 1L store drypbakke, så små kopper kommer tættere på kaffeudløbet.

Profitec Pro 700 er i særdeleshed en espressomaskine i en klasse for sig - her er kredset for alle detaljer og arbejdet med de absolut bedste komponenter - en helt fantastisk samhørighed af tysk kvalitet, teknik og design samt italiensk espressotradition.

Alle maskiner fra Profitec er håndproduceret i Tyskland. 

Medfølgende tilbehør

 • Single spout portafilter
 • Double spout portafilter
 • Filterkurv single shot
 • Filterkurv dobbelt shot
 • Blindfilter
 • Rensebørste
 • Vandtilslutning

Dual Boiler espressomaskine

En dual boiler espressomaskine er udstyret med to separate kedler til hhv. brygning af kaffe og steam/varmt vand. Typisk er bryggekedlens kapacitet mindre end steamkedlen, så indholdet hurtigere bruges, hvilket betyder, at der altid brygges med friskt vand.

Ved en dual boiler har man en utroligt stabil temperatur sammenlignet med maskiner med en varmeveksler, da temperaturen på kedlerne kan justeres individuelt.

Rotationspumpe

Rotationspumpen er en meget større, tungere og kraftigere pumpe end den klassiske vibrationspumpe, der anvendes i de øvrige modeller fra Profitec. Rotationspumper blev tidligere kun brugt i professionelle maskiner, men fås i dag også i visse maskiner til privat brug. Fordelen ved denne type er bl.a. den meget lave støj samt hastigheden hvorpå den opnår det korrekte tryk.

E61 gruppehoved

E61 er designet og udviklet af det italienske firma Faema tilbage i 1961. Dette er et legendarisk gruppehoved, der er lavet af messing og vejer mellem 4 og 5kg - et solidt gruppehoved, hvor der konstant cirkulerer varmt vand igennem fra kedlen, hvilket sikrer en konstant varme.

E61 gruppehovedet gør det ligeledes muligt at preinfuse den malede kaffe i portafilteret. Dette sker ved at vand langsomt og ved lavt tryk føres ned i portafilteret ved hjælp af et cylinder i gruppehovedet, som får trykket til at stige langsomt. Når bønnerne fugtes inden brygningen, begynder smag og aroma at udvikle sig, så du får en endnu mere intens og lækker kaffeoplevelse.

Single eller dual boiler

Via det lille PID-display, har du muligheden for at slå steam kedlen til eller fra, hvilket sparer på maskinens strømforbrug og gør opvarmningen hurtigere.

Kraftig no-burn steamer

Steameren er isoleret, for at undgå at den bliver for varm for hurtigt, og så du undgår at brænde fingerene.

Takket være den dedikerede og 2L store steamkedel, er der fuld fart på steameren med hele 2 bar tryk, så du hurtigt og let kan skumme lækkert, cremet mælkeskum og servere lækre mælkedrikke.

Udtag til varmt vand

Profitec Pro 700 er udstyret med en hane til varmt vand, så du kan lave en ægte americano eller tappe vand til tebrygning.

2 trykmålere

De to integrerede trykmålere viser trykket for hhv. den interne pumpe og for kedlen.

3 liter vandtank

Profitec Pro 700 har en 3 liter stor vandtank, som er udstyret med en sensor, der automatisk slukker kedlen, hvis vandstanden er for lav. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå, at kedlen løber tør for vand. Den orange lampe vil ligeledes begynde at lyse, hvis vandstanden er ved at være for lav.

Programmerbar autosluk

Maskinen er udstyret med autosluk, så den automatisk slukker efter en given tid. Dette kan programmeres i steps af 30 minutter.

Pas godt på din maskine

Det er vigtigt at passe godt på din maskine - sørg for at anvende rent, kalkfrit vand. Vi anbefaler, at man anvender en vandfilterkande eller et AquaGusto kalkfilter til filtrering af vandet. Maskinen skal ligeledes backflushes - dette bør gøres ca. hver 14. dag.

Bemærk: Ved tilslutning til direkte vand, anbefaler vi, at du anvender et XL Prof filter til filtrering af kalk.

Maskinkategori Semiautomatisk
Serie Profitec Pro 700
Diameter filterkurv 58 mm
Kedeltype Dual Boiler
Pumpetype Rotationspumpe
PID-funktion Ja
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
E.S.E Pods Nej
Vandtank 3 L
Formalede bønner Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Mælkesystem Ja - steamer
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Kopvarmer Overskudsvarme
Pumpetryk Op til 15
Farve front / kabinet Stål / Stål
Vandtilslutning Ja
Materiale Rustfrit stål
Strømforbrug (Effekt) 1600 W
Bredde 34 cm
Højde 42 cm
Dybde 47,5 cm
Vægt 31 kg
Profitec

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde