Profitec

Profitec er et tysk firma, der udvikler og fremstiller håndlavede, traditionelle semiautomatiske espressomaskiner i absolut topkvalitet. Maskinerne bliver lavet i et stilrent og elegant industrielt design, som passer perfekt ind i moderne indretning. Profitec er i særdeleshed tysk kvalitet og design, når det er bedst!

63 produkter i alt

Bryg espresso med Profitec som en professionel barista

Profitec mener, at kaffe er magi, man kan drikke, og de vil gerne dele deres passion for god kaffe. Deres semi automatiske espressomaskiner er både funktionelle og brugervenlige for at give hjemmebaristaen en enestående espressooplevelse.

Tysk kvalitet og stilrent, industrielt look

Profitec er et tysk firma, der udvikler og fremstiller håndlavede, traditionelle semiautomatiske espressomaskiner i absolut topkvalitet. Maskinerne bliver lavet i et stilrent og elegant industrielt design, som passer perfekt ind i moderne indretning. Profitec er i særdeleshed tysk kvalitet og design, når det er bedst!

Firmaet har eksisteret siden 1985, hvor de begyndte som importører af italienske espressomaskiner til husholdningsbrug. Allerede fem år senere begyndte Profitec at udvikle sine egne maskiner, og i dag råder de over et spændende sortiment af lækre semiautomatiske espressomaskiner og espressokværne - top professionel kvalitet til hjemmebaristaer verden over.

Den bedste espresso med Profitecs semiautomatiske espressomaskiner

Profitecs filosofi er, at man kun kan brygge en perfekt espresso på en manuel (semi automatisk) espressomaskine. Maskinerne produceres i Milano mens kværnene designes, produceres og samles i hånden i Tyskland.

Maskinerne er af en helt særlig kaliber med nogle af de absolut bedste komponenter i espressoverdenen; tjek fx topmodellen Profitec Pro 700 - en maskine med de absolut lækreste detaljer. Dog hænger kvalitet og priser uløseligt sammen, og du kan sagtens finde en maskine, der både dækker dine behov og passer til dit budget.

Med en af Profitecs manuelle espressomaskiner er det ikke nødvendigt med en separat mælkeskummer, da maskinerne har en kraftfuld steamer, der giver lækker, cremet mælkeskum. Så er du klar til at lave en fantastisk Caffe Latte til dig selv og dine gæster.

For at få den bedste espresso, er det vigtigt at bruge gode bønner. Det er altid bedst at bruge friskmalede hele kaffebønner, da de giver en meget mere aromatisk og smagfuld kaffe. Heldigvis har vi altid et kæmpe udvalg af hele bønner til enhver smag, så gå på opdagelse i de mange spændende varianter og forskellige ristninger - der er garanteret en, som falder i din smag.

Du kan desuden højne kaffeoplevelsen med en espressokværn, der kan opnå den helt fine formalingsgrad, som espressokaffe skal have.

Profitec er håndværk i højeste kvalitet - produceret med lidenskab og omhu

Hver eneste lille detalje i designet emmer af lidenskab. De har mange års erfaring, og de bruger deres know-how om perfektioneret håndværk, når de bygger eksklusive espressomaskiner til dit hjem.

Profitec laver portafiltermaskiner, som er funktionelle og brugervenlige - og gør dig til den bedste barista i din vennekreds på ingen tid! Maskinerne er designet med skarpe hjørner og kanter for at give en stilren form i udtryksfuldt rustfrit stål, der udstråler luksus og godt design.

Firmaet efterstræber frem for alt høj kvalitet, og deres mål er at skabe de bedste produkter. Alle dele i Profitecs espressomaskiner og -kværne bliver samlet i hånden. De arbejder altid med den største omhu og lidenskab på hver eneste detalje, for at få den perfekte espressomaskine - og tilfredse kunder.

De forskellige bryggeenheder i Profitecs espressomaskiner

Profitecs semiautomatiske espressomaskiner findes med 3 forskellige typer bryggeenhed:

  • Dual Boiler System
  • Heat Exchanger System
  • Dipper System

Du kan vælge Profitec-maskiner, der har dobbelt kedelsystem, Dual Boiler System, hvilket vil sige, at du kan bruge damp eller varmt vand samtidig med, at kaffen brygges, og temperaturen på kedlerne kan reguleres separat. Det giver en mere temperaturstabil maskine sammenlignet med en espressomaskine med varmeudveksling.

Heat Exchanger System har to vandcirkulationssystemer. Ved tilberedning af kaffe tages friskt vand ind i kedlen og opvarmes til den optimale bryggetemperatur, hvorefter det ledes til selve bryggeenheden og portafilteret. Du kan først bruge steameren, når espressomaskinen er varmet helt op.

En Profitec espressomaskine med Dipper System gør dig til en rigtig barista. Den største forskel fra de andre maskiner er bryggeenheden med håndtag. Ved at trække i håndtaget begynder præinfusionen i maskinen. Varmt vand fra kedlen kommer ind i den massive bryggegruppe, hvor det nedkøles til den rigtige temperatur. Når du slipper håndtaget, bevæger det sig tilbage til sin oprindelige position, lukker vandindløbet, og en fjeder lægger tryk på kaffegrumsen - så trækkes kaffen ud.

Virker en manuel espressomaskine som en lidt for stor mundfuld, kan du også finde en brugervenlig fuldautomatisk espressomaskine, der klarer hele kaffebrygningen for dig.

Solide og effektive Profitec espressokværne

Profitecs kaffekværne er (selvfølgelig) også i absolut højeste ende af kvalitetsskalaen. De har trinløs indstilling af formalingsgraden, så kværnen kan bruges til alle typer kaffebrygning lige fra espresso til stempelkaffe. Espressokværnene er effektive og solide, og deres elegante, minimalistiske design passer perfekt til kaffemaskinernes industrielle look.

Ud over tysk design og kvalitet har kværnene en meget høj brugervenlighed og er utroligt praktiske, da de er nemme at skille ad, så du let kan rengøre for eventuelle kafferester. Du kan male kaffe “on demand” ved simpelthen at trykke dit portafilter ind under kaffeudløbet eller holde en knap inde.

Topmodellen har en programmerbar doseringsfunktion, som sikrer dig ens espressoshots hver eneste gang - uanset om du vil have single shot eller double shot espresso. Desuden har den en ekstra stor bønnebeholder, der kan indeholde 500g hele kaffebønner - det er nok til over 50 espressoshots! Beholderen er lavet i tonet plastik, for at sikre bønnerne mod direkte sollys.

Er du i tvivl?

Hos Rigtig Kaffe finder du alle Profitecs espressomaskiner samt kværne, kopper og tilbehør, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige kaffemaskine og -kværn. Ring til os på 70 777 303 eller send en mail til info@rigtigkaffe.dk, så vil vi besvare alle de spørgsmål, du måtte have om Profitec og espressomaskiner. Du kan også besøg vores butik i Skanderborg, hvor mange af modellerne er udstillet.