Ref: 12q-249098

- EAN: 5722002490980

Funktion Termokande m. pumpe

Fra Funktion

Funktion Termokande m. pumpe

Leveringstid 2-4 hverdage

219,95 DKK

Stor 1,9 liters termokande med indbygget pumpe, som sikre en nem servering.

Produktbeskrivelse

Denne store 1,9 liters termokande har glasindsats således varmen holdes i lang tid. Termokanden er udført i mat stål, med sort top og bund. Samtidig har den håndtag, således den er nem at transportere.

 

Når det er tid til en kop kaffe, fungere termokanden med pumpe, hvor man løfter pumpen i toppen af låget og pumper kaffen ud i koppen.

 

Se termokande med pumpe fra producenten Tiger, klik her.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1,9 L
Farve Stål
Pumpetermokande Ja

Relaterede produkter du bør overveje

Funktion
Funktion
Stort udvalg af spændende køkkenudstyr fra Funktion Gode og gedigne produkter til køkkenet - til overkommelige priser. Funktions produkter er smarte, trendy og funktionelle. Funktion skaber dagligdags produkter til næsten alle formål. I vores sortiment har vi et bredt udvalg af alt fra mælkeskummere og termokander til bageudstyr, redskaber til madlavning og elektriske køkkenartikler. Med et produkt fra Funktion er du garanteret værdi for dine penge.

Se flere produkter fra Funktion

2 anmeldelser af Funktion Termokande m. pumpe

3 stjerner

(2 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (1)

Skriv anmeldelse

Stjerner
01/03 2013

Vi er så skuffet over denne termokande. Den kan ikke holde på varmen i særlig lang tid. Den har en god pumpe og er nem at bruge, men hvad hjælper det når teen er kold. Vi kan ikke anbefale den

Stjerner
04/02 2013

Jeg har valgt termokande med pumpe på min arbejdsplads, da der er mange brugere af termokanden hele dagen. Denne termokande har en rigtig god pumpefunktion og holder først og fremmest kaffen varm længe. Dette produkt kan varmt ambefales - og endog til en meget fornuftig pris. Firmaet - og termokanden - har levet op til mine forventninger.