Ref: 12Q-249013

- EAN: 4904710194065

Spar 25%
Tiger Termokande - Hvid

Fra Tiger

Tiger Termokande - Hvid

Leveringstid 1-2 hverdage

149,95 DKK

199,95 DKK

Spar 50,00 DKK

Den klassiske Tiger termokande i elegant hvid med det karakteristiske sorte tigerhoved lige under tuden.

Produktbeskrivelse

Denne helt klassiske termokande fra Tiger er kendt af de mange, fordi den er det foretrukne valg lige så snart kvaliteten er i højsæde. Termokanden laves med japansk præcision og grundighed, og hver eneste termokande bliver grundigt testet før afsendelse.

 

Termokanden har i en stilren hvid farve, og med en kapacitet og kraftig glasindsats er den optimal til de fleste formål.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Farve Hvid

Relaterede produkter du bør overveje

Tiger
Tiger
Tiger produkter underkastes en lang række forsøg og test, før de frigives til markedet. Disse tests skal sikre et højt niveau af ydeevne og holdbarhed for produktet. Derudover er der daglige testprocedurer, såsom sikkerhedstjek og holdbarhedstjek for de anvendte materialer, elektriske tests og sanitet test. Tigers kvalitetskontroller gennemføres med det mest opdaterede udstyr med den hensigt at evaluere alle tænkelige situation. Kun produkter, der passerer denne omhyggelig test tilbydes...

Se flere produkter fra Tiger

1 anmeldelser af Tiger Termokande - Hvid

2 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (1)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
15/03 2013

Vi har fået en tiger termokande i julegave, den holder absolut ikke kaffen varm! Da vi tidligere har haft adskillige kander af selv samme slags, hvor der ikke har været problemer, vil jeg spørge om man eventuelt kan få kanden byttet? Det virker som om låg og kande ikke passer sammen!
Med venlig hilsen
Bente