Urte Te

Urte te består typisk af tørrede blomster, bær, krydderier, frugter, rødder og bark. Urtete indeholder ikke koffein og garvesyre og kan derfor være god at drikke om aftenen, da teen kan give en beroligende følelse i kroppen. Vi har et stort udvalg af klassiske urte teer samt et solidt udvalg af smagfuld økologisk urtete.

Produkter
There are 36 products.

36 produkter i alt

Urte te er meget populært

De mest populære urte teer er ingefær te, kamillete, hibiscus te og brændenælde te. Mange tedrikkere oplever, at de urtete er med til at berolige dem og give dem en bedre nattesøvn. Urtete indeholder nemlg ikke koffein i modsætning til sort te og grøn te. Rigtig mange nyder også den dejlige og milde smag af urter, blomster, bær mv. Urtete indeholder ikke blade fra tebusken Camelia Sinensis og skal derfor ikke forveksles med traditionel te (også kaldet ren te). Urte te er derfor, som navnet antyder, baseret udelukkende på urter. 

Mange varianter af økologisk urtete

Der findes utrolig mange forskellige varianter af økologisk urte te, og her hos Rigtig Kaffe sælger vi nogle af de bedste og mest smagfulde. Prøv en økologisk urtete med lemon, ingefær, mint eller lakrids - der er noget for enhver smag. Urterne er ikke blevet sprøjtet eller på anden måde behandlet med skadelige stoffer og derfor kan de kategoriseres som økologiske.  

Urtete har mange gode egenskaber 

Hvad er urtete godt for? Urtete er en god kilde til at hydrere kroppen og er kendt for alle sine forskellige fordele. Urte te kan være med til at afhjælpe oppustet, søvnløshed, uro og stress i kroppen. Det er dog vigtigt at sige, at der er stor forskel på, hvilke sundhedsmæssige fordele urtete har afhængigt af hvilke ingredienser, teen er sammensat af. I mange år har man troet, at urtete har helbredende virkning over for en bred vifte af sygdomme. Imidlertid er der ikke meget forskning, der entydigt underbygger dette. Helt overordnet vil vi sige, at du skal drikke urte te fordi du synes, at det smager godt og ikke for at helbrede en eller anden form for lidelse. 

Urte te / FAQ

Er urte te sundt?

Urte te siges at være én af de mest sunde teer at drikke. Grunden til dette er, at urtete hverken indeholder koffein eller garvesyre, og smagen bliver derfor ikke bitter. Urte te kan være særlig god at drikke inden sengetid, da urtete fra naturens side ikke indeholder koffein, og dermed ikke forstyrre din søvn. Urtete er et udtræk af urter, der brygges på samme måde som almindelig te, hvor urter overhældes med varmt vand, hvorefter urterne afgiver deres vidunderlige smag og duft. Urtete kan fremstilles af så godt som alle spiselige planter, men består typisk af tørrede blomster, bær, krydderier, frugter, rødder og bark.

Hvilken virkning har urtete?

Når du er syg med influenza og forkølelse, kan det være en god idé at drikke en kop god varm te. Teen har en masse gode egenskaber, der er med til at hele kroppen igen. Det føles også utrolig rart at lade den varme drik løbe ned gennem halsen - måske med lidt honning. Urtete er god ved din mave og tarmsystem samt kan være med til at afhjælpe søvnløshed. 

Hvor kan jeg købe økologisk urtete? 

Du kan købe økologisk urtete hos Rigtig Kaffe. Vi er ikke kun specialister i kaffe, men har også et stort udvalg af lækre økologisk urte te. 

Hvad består urte te af?

Urtete består af et udtræk af urter, der brygges på samme måde som almindelig te, hvor urter overhældes med varmt vand, hvorefter urterne afgiver deres vidunderlige smag og duft. Urtete kan fremstilles af så godt som alle spiselige planter, men består typisk af tørrede blomster, bær, krydderier, frugter, rødder og bark.