BWT Bestsave S Kalkfilter Billigst på PriceRunner

Fra BWT

BWT Bestsave S Kalkfilter

Leveringstid 1-2 hverdage


79,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


BWT Bestsave filter giver den bedste basis kalkbeskyttelse til alle kaffe- og vendingmaskiner med indbygget vandtank. Filtret forhindrer kalkaflejringer.


Produktbeskrivelse

BWT Bestsave filter giver den bedste basis kalkbeskyttelse til alle kaffe- og vendingmaskiner med indbygget vandtank. Filtret forhindrer kalkaflejringer.

Det betyder at BWT Bestsave er kompatibelt med næsten alt kompakt vendingudstyr. Filtret er den nemmeste og mest effektive løsning til at opnå kaffe og andre varme drikke af topkvalitet.

Fordele ved BWT Bestsave:

 • Passer til alle kompakte kaffe- og vendingmaskiner med indbygget vandtank
 • Pålidelig og nem at betjene
 • Velsmagende drikkevarer hver gang
 • Sikker og effektiv kalkbeskyttelse
 • Mindre vedligeholdelse og afkalkning
 • Længere levetid på kaffemaskinen

Filtret findes i 3 størrelser: S, M, L

Skærmbillede 2021-04-09 kl- 11-58-14.pn

Sådan bruger du filtret 

BWT Bestsave er meget nem at bruge. Så snart filtret er pakket ud, skal det skylles kortvarigt under vandhanen. Herefter placeres det direkte i bunden af vandtanken i kaffemaskinen. 

Filterpuden bør ligge 8-10 timer i vandet for optimal effekt. Filtret skal udskiftes når det maksimale antal af tankopfyldninger er nået eller efter 2 måneder. For at opnå det bedste resultat bør man derfor lade filtret virke natten over. Der er en tabel på indpakningen, som viser hvor mange påfyldninger filtret kan behandle afhængig af hårdheden i vandet.

BWT Bestsave tilbyder en grundlæggende og pålidelig kalkbeskyttelse til kaffe- og vending-maskiner. Det gamle filter bortskaffes ganske enkelt ved at smide det i skraldespanden. Bestsave er lavet af hygiejnisk, fødevaregodkendt kvalitetsmateriale.

Hvordan virker BWT Bestsave?

En ionbytter binder calciumioner i vandet, hvilket forhindrer opbygning af calcium-karbonat, der kan føre til de velkendte kalkaflejringer. For at opnå optimalt flow er BWT Bestsave lavet af hygiejnisk, fødevaregodkendt kvalitetsmateriale. 

Beskytter værdifulde maskiner

Forfilter-fasen fungerer upåklageligt, uden afbrydelser - ved den korrekte temperatur og i den korrekte mængde, mens det integrerede aktive kul binder alle uønskede elementer i vandet.

Perfekt smagsoplevelse

Forbedret smag og duft betyder perfekt smagsoplevelse hver gang. Samtidig reduceres metaller såsom; kobber og zink, væsentligt. Alt er pakket sikkert i fleecemateriale, som garanterer optimalt flow gennem filtret.

Funktion Kalkfilter
Bredde 9,5 cm
Højde 1,7 cm
Dybde 6,5 cm
BWT
BWT
Med produkter fra BWT har du opnår du altid kalkfri, rent og smagfuldt vand. Du får den absolut bedste kop kaffe ved at brygge med kalkfrit vand, og du opnår en længere levetid på din espressomaskine. Her finder du vores udvalg af kalkfiltre, vandfiltre og vandfilterkander.

Se flere produkter fra BWT

0 anmeldelser af BWT Bestsave S Kalkfilter

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse