Gaggia Magenta Plus Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

4 399,00 DKK

-1 600,00 DKK 5 999,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 25A-RI8700/01
EAN: 8710103943808

Gaggia Magenta Plus er en automatisk espressomaskine, der ved blot et tryk på en knap brygger en fantastisk kop kaffe. Du kan vælge mellem hele 4 forskellige kaffedrikke - autentisk italiensk kaffenydelse, når det er bedst!

Maskinen er utroligt let at anvende takket være det nye intuitive og brugervenlige TFT display og med touchknapper på begge sider af displayet, der guider dig igennem ethvert forløb - uanset om du skal brygge kaffe, steame mælk eller rengøre og vedligeholde maskinen. Under displayet finder du fire store touchknapper til hhv. tænd/sluk, hjem, indstillinger samt start/stop - med andre ord, så er alle funktioner hurtige at tilgå.

Ved et tryk på knappen ud for en kaffedrik, åbner du op for muligheden for at indstille kaffestyrken i fem forskellige trin, temperatur i tre trin, kaffemængde samt om du ønsker at brygge en eller to kopper. På den måde kan du hurtigt og nemt tilpasse drikken, så du får præcis den kop kaffe, du bedst kan lide.

Magenta Plus er desuden udstyret med en espresso-bakke i rustfrit stål, som sikrer den rigtige højde for at få upåklagelig espresso når som helst med et perfekt og ensartet crema-lag og ingen stænk under brygningen. Bakken er indkapslet i drypbakken og kan let trækkes ud med en simpel gestus og placeres i den rigtige højde.

Gaggia Magenta er fremstillet med en keramisk kværn, som sikrer den reneste aroma fra kaffebønnerne og forhindrer overophedning og forbrænding. Den keramiske kværn sikrer en lang levetid og det bedste resultat hver gang. Maskinen har desuden funktionen "Optiaroma", som giver dig mulighed for at justere aromaintensiteten i 5 niveauer og dermed opnå den perfekte kop kaffe. 

Maskinen er udstyret med den professionelle steamerarm i rustfrit stål, som gør det hurtigt og let at steame og varme mælk til en cremet cappuccino eller en fyldig latte. Takket være dens form kan du bruge forskellige slags mælkekander og altid have en upåklagelig mælkeskum. Du kan desuden bruge den til vand til te. 

Gaggia Magenta Plus er en elegant sort espressomaskine med vandtank, som betjenes ved at løfte låget øverst på maskinen og en grumsbeholder som betjenes i fronten. Maskinen er perfekt til dig, der ønsker en luksus, brugervenlig og bekvemmelig maskine, der brygger en fremragende kop kaffe.

Forskellen på Gaggia Magenta Plus & Milk

Gaggia Magenta Plus er udstyret med en steamerarm, hvor Magenta Milk er en fuldautomatisk maskine med et automatisk mælkesystem. Ved Plus skal du selv steame mælken og ved Milk gør maskinen det for dig. Magenta Plus har desuden 5 drikke, hvor Magenta Milk har 9 drikke. 

Fordele ved Gaggia Magenta Plus

 • Overskuelig betjening via TFT display og touchknapper
 • Fire forskellige kaffedrikke
 • Preinfusion
 • Professionel steamer i rustfrit stål
 • Udtagelig bryggeenhed
 • Espresso-bakke
 • 15 cm frihøjde

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

   

   


  Drikke

  • Espresso
  • Espresso Lungo
  • Kaffe
  • Americano
  • Varmt vand

  Preinfusion

  Maskinen er udstyret med Preinfusion, hvilket betyder at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

  Espresso-bakke

  Når du skal brygge espresso, kan du med fordel vælge at trække Espresso-bakken ud og stille kopperne herpå. På den måde kan du få kaffeudløbet endnu tættere på koppen, så du undgår stænk, samt opnår en endnu bedre crema.

  Nyt interface

  Det nye, store TFT farvedisplay og touchknapper gør det langt mere simpelt at overskue indstillingsmuligheder, renseprogrammer osv. På Gaggia Magenta Plus finder du espresso, espresso lungo, kaffe, americano og varmt vand.

  Keramisk kværn

  Gaggia Magenta er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, der selv sørger for at dosere og male præcis den mængde bønner, der skal bruges til den valgte kaffedrik. Formalingsgraden kan justeres i 5 trin, så du kan tilpasse formalingen til de bønner, du ønsker at bruge. Kværnen må kun justeres, mens den kører.

  Beholder til kaffebønner

  Den indbyggede bønnebeholder har en kapacitet på op til 250g hele bønner og er udstyret med et aromabevarende låg, så bønnerne holder sig friske. Har du brug for at brygge en kop kaffe med eksempelvis koffeinfri kaffe, kan du med fordel anvende formalet kaffe-funktionen, som gør det muligt at tilføje en skefuld malet kaffe.

  Stor vandtank

  Maskinen er udstyret med en frontbetjent vandtank med en kapacitet på 1,8 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

  Udtagelig bryggeenhed

  Bryggeenheden kan tages ud ved at åbne frontpanelet og derefter åbne servicedøren på siden af maskinen. For at få det bedste kafferesultat, er det er vigtigt at rengøre bryggeeenheden mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så kaffefedt, kaffegrums og lignende skylles væk. 

  Justerbart kaffeudløb

  Kaffeudløbet kan justeres op og ned således den passer til koppen. Maskinens frihøjde er 15 cm.

  Varmt vand-funktion

  Gaggia Magenta Plus giver dig muligheden for at tappe varmt vand til eksempelvis te. Dette gøres ved at trykke på den pågældende knap på displayet, hvorefter vandet kommer ud af steameren.

  MaskinkategoriAutomatisk
  KaffedrikkeEspresso
  KaffedrikkeAmericano
  KaffedrikkeCafe Creme / sort kaffe
  MælkesystemJa - steamer
  Separat mælk/ mælkeskum funktionJa - steam arm
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Programmerbare kaffestyrker5
  Programmerbare kaffemængderJa
  Maks. Glas- & Kophøjde15 cm
  DisplayTFT Farve
  Kværn/ indstillingerKeramisk / 5
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)280g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1,8L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Grumsbeholder kapacitetca. 15 kopper
  Pumpetryk15
  App-funktionNej
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Farve front/ kabinetSort / Sort
  Strømforbrug (Effekt)1900 W
  Bredde22,4 cm
  Højde35,7 cm
  Dybde43,5 cm
  Vægt7,6 kg

  Om Gaggia

  Gaggia
  Vis alle produkter fra Gaggia

  0 anmeldelser af Gaggia Magenta Plus Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: