Siemens

Siemens producerer stilrene, brugervenlige og funktionelle fuldautomatiske espressomaskiner af høj kvalitet. En Siemens espressomaskine passer ind i de fleste køkkener. Rigtig Kaffe er autoriseret Siemens forhandler, og hos os finder du hele udvalget af Siemens espressomaskiner, tilbehør og plejeprodukter.

62 produkter i alt

Siemens fuldautomatiske espressomaskiner - Avanceret teknologi - ukompliceret for dig

Siemens blev grundlagt for mere end 150 år siden og er i dag repræsenteret i mere end 190 lande. Lige siden begyndelsen i Tyskland har virksomhedens produkter været kendetegnet af en høj teknisk standard og med hensyn på miljøet.

De stilrene kaffe- og espressomaskiner fra Siemens passer ind i de fleste køkkener. Hos Rigtig Kaffe finder du over de bedste espressomaskiner fra Siemens. Vi er autoriserede Siemens-forhandlere, og du kan altid finde et godt tilbud på Siemens espressomaskiner blandt vores store udvalg.

Alle Siemens EQ-maskiner er fuldautomatiske, men de findes i forskellige prisklasser. Derudover er alle Siemens espressomaskiner udstyret med kaffekværn. Derfor kan det være en god idé at overveje, hvad du forventer af din espressomaskine. Kig for eksempel på størrelsen og målene, og overvej, hvor meget plads du har til rådighed på køkkenbordet.

Priserne afspejler i nogen grad, hvor mange funktioner espressomaskinen har, og du skal måske tænke over, hvilke funktioner du faktisk har brug for. Skal espressomaskinen bruges sjældent eller flere gange dagligt? En dyrere maskine vil typisk være lidt mere holdbar.

Hvis I er mange, der gerne vil have en kop kaffe, er det fedt at kunne brygge flere kopper samtidig. doubleCup giver dig muligheden for at brygge to kopper (ens) kaffe samtidig. Det er også værd at kigge på, hvor lang tid bryggeprocessen tager, og hvor stor vand- og bønnebeholder maskinen har, så du ikke skal fylde på hele tiden. Alle Siemens espressomaskiner har bønnebeholder med aromabevarende låg.

Der er indbygget mælkeskummer i de fuldautomatiske espressomaskiner fra Siemens, men nogle har mælkebeholder integreret i maskinen og andre skal bruge en separat mælkebeholder eller kan “tilsluttes” en mælkekarton.

Malingsgraden har en indvirkning på kaffens smag, så derfor kan det være en fordel med en maskine, hvor du kan justere formalingsgraden.

Siemens EQ.9 plus-serien - fuldautomatisk fra bønne til kop

EQ.9 plus-serien har stort fokus på den aromatiske oplevelse ved kaffen, og har blandt andet sensoFlow-system, der sikrer ideel bryggetemperatur for at give den bedst aroma. Maksimal aromaudvikling for at give dig smagsoplevelser i baristakvalitet ved et tryk på en knap.

Brugervenligheden er en af grundene til, at Forbrugerrådet Tænk har kåret denne model som topscorer i deres test.

EQ.9 plus connect har Siemens HomeConnect, som giver dig mulighed for at styre din espressomaskine via WiFi. Appen har også 15 ekstra kaffespecialiteter, du kan sende til brygning med et tryk på telefonen, mens du sidder i sofaen.

autoMilkClean er et automatisk damprengøringssystem, der renser systemet efter hver brygget mælkedrik for et hygiejnisk mælkesystem, og singlePortion Cleaning betyder, at din espressomaskine - ud over at gøre sig selv ren, når du tænder og slukker maskinen - skyller systemet igennem efter hver brygning.

Topmodellen fås med dualBean, hvor du kan have to forskellige bønner at vælge mellem, fordi den har to bønnebeholdere (250g og 270g) med separate kværne. Nogle modeller har baristaMode, som giver dig muligheden for at finjustere aroma efter din egen smag.

I store træk skal du bare slappe af og nyde livet, så klarer Siemens kaffemaskinen resten. Den brygger en fantastisk espresso og klarer selv rengøringen. Maskinen fortæller dig også, når vand- eller bønnebeholderen er tom trænger til en opfyldning.

Det er nemt at navigere i den intuitive menu, hvor du kan vælge mellem mange sprog - bla. dansk. superSilent keramisk kaffekværn med 6 indstillinger giver dig en næsten lydløs maling af kaffebønnerne, samtidig med at den bevarer smag og aroma.

Det er ikke en billig espressomaskine, men du får god værdi for pengene. Den har mange funktioner og appellerer både til kaffekenderen og novicen.

Specifikationer:

 • Bredde: 31,6 cm
 • Højde: 39,2 cm
 • Dybde: 47 cm
 • Brygger 1-2 kopper ad gangen
 • Bønnebeholder 290g
 • Vandtank på 2,3 L
 • Indbygget mælkebeholder

Vi har gennemgået forskellene på modellerne i EQ.9 plus-serien her.

EQ.6 plus-serien - intuitiv teknologi til alle kaffeelskere

Espressomaskinen har et touch-display med overblik over alle 5-8 forudindstillede kaffevarianter, og det er nemt og overskueligt at finjustere kaffestyrke, mælkemængde, temperatur og kopstørrelse - og gemme op til fire favoritter efter.

Siemens EQ.6 kan lave to kopper af samme kaffevariant samtidig. Du har også mulighed for at justere mængden i koppen uden at få en tyndere kaffe med Siemens Aroma doubleShot, der sikrer samme styrke i din kaffe, uanset om det er en stor eller lille kop.

Mælkebeholderen skal købes separat, men det er ikke et must, hvis du foretrækker Americano, Cafe Creme, Espresso eller sort kaffe, der ikke kræver mælk. Vil du derimod gerne have Cappuccino eller Latte Macchiato er mælkebeholderen nødvendig. Mælkesystemet renser sig selv for mælkerester med et skud damp efter brug for at sikre dig høj hygiejne.

EQ.6 plus-serien har ceramDrive keramisk kværn med 5 indstillinger

Specifikationer:

 • Bredde: 28 cm
 • Højde: 38,5 cm
 • Dybde: 46,5 cm
 • Brygger 1-2 kopper ad gangen ved kaffedrikke uden mælk
 • Bønnebeholder 300 g
 • Vandtank på 1,7 L
 • Mælkebeholder købes som tilbehør

Du kan læse mere om forskellene på modellerne i EQ.6-serien her.

EQ.500-serien - ekspert i mælkedrikke

Som alle Siemens kaffemaskiner er der fokus på brugervenlighed. Du kan starte brygningen af din ønskede kaffedrik med et enkelt tryk på en knap Nogle modeller i EQ.500-serien har Siemens HomeConnect. Modellerne i EQ.500-serien findes i to versioner; Integral og Classic. Integral har indbygget mælkebeholder, der let kan tages af og sættes i køleskabet, mens Classic skal have en separat beholder til mælken.

autoMilk Clean renser systemet for mælkerester med at pust af damp, hver gang maskinen har været brugt.

En EQ.500-espressomaskine er et rigtig godt køb, og bliver rost af både danske og udenlandske testmagasiner for den gode kaffe og høje brugervenlighed.

Specifikationer:

 • Bredde: 27,6 cm
 • Højde: 37,3 cm
 • Dybde: 45,2 cm
 • Brygger 1-2 kopper ad gangen
 • Bønnebeholder 270 g
 • Vandtank på 1,7 L
 • Indbygget mælkebeholder

EQ.300-serien

Espressomaskinerne i EQ.300-serien har et coffeeDirect-panel, der er brugervenligt og overskueligt med en kombination af tekstdisplay og sensorknapper. Det er en alsidig maskine, der er ualmindeligt nem at bruge, og den kan brygge 4 forskellige forudindstillede kaffevarianter.

milkPerfect laver perfekt cremet mælkeskum til din kaffedrik; du skal bare hælde mælk i koppen og placere mundstykket i, så skummer den mælken, inden kaffen brygges direkte i koppen.

EQ.300 har calc’nClean rengøringssystem og en udtagelig bryggeenhed, så det er let at holde den ren.

Specifikationer:

 • Bredde: 24,9 cm
 • Højde: 37,3 cm
 • Dybde: 42,8 cm
 • Brygger 1-2 kopper ad gangen ved kaffedrikke uden mælk
 • Bønnebeholder 250 g
 • Vandtank på 1,4 L
 • Mælkesystemet er en opskummer

Hvad er forskellene?

Der er mange forskelle på både serierne og modellerne i hver serie, og det kan ikke lade sig gøre at nævne dem alle sammen. Hvis du gerne vil have et overblik, er her et skema over de forskellige modellers funktioner.

Tilbehør og reservedele til Siemens espressomaskiner

Når du har købt en fuldautomatisk espressomaskine skal den gerne holde længe, og derfor kan du finde reservedele og tilbehør til Siemens espressomaskiner, så du kan udskifte slitagedele. En af de ting, som ligger under for slitage, er bryggeenheden, og du kan give din maskine livsforlængende behandling ved at udskifte denne del.

Du behøver heller ikke gå ud og investere i en helt ny espressomaskine, hvis mælkebeholderen går i stykker. De fleste modeller har en mælkebeholder af hård plast, og det kan knække. Derfor har vi nye mælkebeholdere, så du kan forlænge levetiden på din maskine

Du finder også en mælkeadaptor til EQ.9, hvis du hellere vil skumme mælk direkte fra kartonen.

Plejeprodukter til Siemens espressomaskiner

Originale plejeprodukter er den bedste måde at sikre længere levetid for din espressomaskine. Hos Rigtig Kaffe har vi et stort udvalg af Siemens plejeprodukter som rengørings- og afkalkningstabletter.

I Danmark har vi meget hårdt vand, og kalk er espressomaskinens ærkefjende. Derfor kan det være en god idé at have et kalkfilter i vandtanken, som kan beskytte din Siemens espressomaskine mod de værste kalkaflejringer.

Husk kaffen til din Siemens espressomaskine

Din Siemens kaffemaskine er ikke meget værd uden kaffe. Vi har et stort udvalg af smagfulde kaffeblends, som du kan hælde direkte i bønnebeholderen.

Ved du, hvilken kaffe du skal bruge i din espressomaskine? Alle hele, ristede kaffebønner kan bruges, men vi anbefaler, at du køber nogle af ordentlig kvalitet. Heldigvis har vi også et utal af lækre blends med hele kaffebønner, som kaffeentusiasten vil elske.

Siemens Home Connect - tilslut Wi-Fi til din espressomaskine og bryg kaffe fra sofaen

Med Home Connect-appen kan du vælge mellem kaffespecialiteter fra hele verden og sætte dem til at brygge direkte fra din smartphone uden at rejse dig fra sofaen. Du finder Home Connect i EQ.9 plus connect s700 og s500 samt i nogle af EQ.500-modellerne.

100 dages tilfredshedsgaranti på din nye Siemens espressomaskine

Tilfreds eller pengene tilbage! Prøv din Siemens espressomaskine i 100 dage - er du ikke tilfreds, får du pengene igen!

Siemens vil leve op til dine forventninger. Derfor tilbyder de et unikt kundetilfredshedstilbud, som giver dig tid til at prøve espressomaskinen. Du får hele 100 dages returret på alle espressomaskiner, så hvis maskinen ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.

Sådan fungerer det

1. Registrer dig på My Siemens. Så snart du har modtaget din Siemens espressomaskine, går du ind på Siemens hjemmeside og logger dig ind på My Siemens. Bemærk: Dette skal gøres indenfor to uger efter købet.

2. Afprøv din Siemens espressomaskine. Du har nu op til 100 dage til at prøve din espressomaskine. Vi anbefaler altid, at se demonstrationsvideoer og læse manualen til din maskine, så du får mest mulig ud af den. Prøv alle de forskellige funktioner og kaffedrikke, som maskinen tilbyder, så du får afprøve alle features og får den indstillet til dine behov.

3. Er du ikke tilfreds? Synes du ikke, at espressomaskinen lever op til dine forventninger, og du ikke har haft den i mere end 100 dage, så har du mulighed for at returnere den til Siemens. Bemærk: Maskinen skal returneres indenfor de 100 dage. Returomkostningerne på kr. 100 pr. maskine modregnes i købsprisen ved tilbagebetaling.

Du kan læse meget mere om tilfredshedstilbudet og betingelserne her.

Brug for vejledning til, hvilken Siemens espressomaskine du skal vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken espressomaskine du skal vælge, er vi her for at hjælpe, og du skal ikke tøve med at kontakte os, så besvarer vi alle spørgsmål, du måtte have.

Rigtig Kaffe er officiel forhandler af Siemens espressomaskiner. Vi er lagerførende på alle Siemens espressomaskiner og har altid topmodellerne på lager. Alle vores espressomaskiner bliver sendt med gratis levering.

Rigtig Kaffe har fysisk butik i Skanderborg, hvor vi har udstillet Siemens topmodellerne. Kom forbi og få en kop kaffe!