Spar 50%
 • Rigtig Kaffe
Kaffeplakat Rigtig Kaffe COFFEE DRINKS 21x30cm Billigst på PriceRunner

Fra

Kaffeplakat Rigtig Kaffe COFFEE DRINKS 21x30cm

Leveringstid 1-2 hverdage


49,98 DKK

99,95 DKK

Spar -50%

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

Rigtig Kaffe Coffee Drinks plakat byder på 12 velkendte og lækre kaffe- & mælkedrikke, så du altid får inspiration til den næste kop. 


Produktbeskrivelse

Rigtig Kaffe Coffee Drinks plakat byder på 12 velkendte og lækre kaffe- & mælkedrikke, så du altid får inspiration til den næste kop.  

Plakaten er fremstillet i et elegant og tidsløst design, og giver med sikkerhed et hyggeligt og lækkert pust til hjemmet. 

Coffee Drinks plakaten måler 21x30cm og passer derfor perfekt i små elegante rammer. Sæt kaffeplakaten ind i en træ ramme, sort ramme eller hvad du ellers har i tankerne. 

Kaffeplakaten er ideel som en gaveide, når du skal overraske en kaffeelsker, du holder af.

Denne plakat findes også i str. 50x70 cm. Find den her. Plakaten er desuden perfekt i kombination med vores øvrige 4 små kaffeplakater. Køb sættet her.

Trykt på miljørigtigt papir

Svanemærkning

Plakaten er trykt på svanemærket papir, og der er skarpe krav til at få sådan en mærkning. For at leve op til de skarpe krav skal der anvendes miljørigtigt papir, anvendes vegetabilske trykfarver, brug af genvendelse af tryksager, minimering af affald (herunder papir), brug af vedvarende energi og hensyn til det kemiske arbejdsmiljø.

FSC-mærkning

Plakaten er naturligvis også FSC®-mærket, der sikrer, at papiret stammer fra bæredygtigt skovbrug og andre kontrollerede materialer, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. På den måde er vi med til at sikre en mere bæredygtig verden ved at have fokus på, hvordan vi bruger skovene, og hvordan vi udvikler og hjælper de mennesker, der arbejder med skovbrug.

Bredde 21 cm
Højde 30 cm
Svanemærket Ja
Rigtig Kaffe

0 anmeldelser af Kaffeplakat Rigtig Kaffe COFFEE DRINKS 21x30cm

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse