Spar 50%
 • Rigtig Kaffe
Kaffeplakat Rigtig Kaffe COFFEE LOVERS 50x70cm Billigst på PriceRunner

Fra

Kaffeplakat Rigtig Kaffe COFFEE LOVERS 50x70cm

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

149,98 DKK

299,95 DKK

Spar -50%

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

Rigtig Kaffe Coffee Lovers plakat er med 37 kaffeopskrifter tænkt som et hyggeligt og dekorativt element i dit eget kaffehjørne.


Produktbeskrivelse

Rigtig Kaffe Coffee Lovers plakat er med 37 kaffeopskrifter tænkt som et hyggeligt og dekorativt element i dit eget kaffehjørne eller ved spisebordet. 

Plakaten byder på alt fra traditionelle kaffe- og mælkedrikke, samt specielle og mere ukendte drikke, så du kan få udvidet din viden om kaffeverden. 

Coffee Lovers plakaten måler 50x70cm og passer derfor perfekt i standard rammer. Sæt kaffeplakaten ind i en træ ramme, sort ramme eller hvad du ellers har i tankerne. 

Kaffeplakaten er ideel som en gaveide, når du skal overraske en kaffeelsker, du holder af.

Trykt på miljørigtigt papir

Svanemærkning

Coffee Lovers plakaten er trykt på svanemærket papir, og der er skarpe krav til at få sådan en mærkning. For at leve op til de skarpe krav skal der anvendes miljørigtigt papir, anvendes vegetabilske trykfarver, brug af genvendelse af tryksager, minimering af affald (herunder papir), brug af vedvarende energi og hensyn til det kemiske arbejdsmiljø.

FSC-mærkning

Coffe Lovers plakaten er naturligvis også FSC®-mærket, der sikrer, at papiret stammer fra bæredygtigt skovbrug og andre kontrollerede materialer, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. På den måde er vi med til at sikre en mere bæredygtig verden ved at have fokus på, hvordan vi bruger skovene, og hvordan vi udvikler og hjælper de mennesker, der arbejder med skovbrug.

Bredde 50 cm
Højde 70 cm
Svanemærket Ja
Rigtig Kaffe

0 anmeldelser af Kaffeplakat Rigtig Kaffe COFFEE LOVERS 50x70cm

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse