Erhvervsmaskiner & pleje

Espressomaskiner, kaffemaskiner, pleje og tilbehør - se udvalget her.

I denne kategori finder du alt, hvad du har brug for i forbindelse med kaffebrygning - find den rette kaffeløsning til din virksomhed, hvad enten det er et kontor, en stor kantine, en salon eller et værksted. Vi har et stort udvalg af espressomaskiner og kaffemaskiner, der er egnet til brug i virksomheder.

Vi har ligeledes et stort sortiment af diverse tilbehør til erhvervsmaskiner, hvor du kan finde alt fra kopvarmere, mælkecoolere samt kaffeglas. Slutteligt har vi samlet alt pleje til erhverv, hvor du kan købe større plejepakker, således du har alt det rette til din maskine.

Espressomaskiner til erhverv

Står din virksomhed og mangler en interessant kaffeløsning, hvor der lægges vægt på kvalitet, gode råvarer og brugervenlighed, så har Rigtig Kaffe også et stort udvalg af super fede espressomaskiner til erhverv - både til små og store virksomheder.

Driver du en mindre virksomhed, som en frisørsalon, skønhedsklinik, reklamebureau eller detailbutik og gerne vil give dine ansatte og kunder en god kaffeoplevelse, så kan du vælge en af vores mindre erhvervsmaskiner. Vi tilbyder både espressomaskiner og almindelige kaffemaskiner. Hvis du er indehaver af en større virksomhed og gerne vil have en fuldautomatisk espressomaskine i kantinen, så kan du få maskiner, der kan klare kaffebrygning op til 65 personer, bl.a. enkelte af Juras erhvervs modeller. Så kan de ansatte nemt og hurtigt selv vælge den kaffedrik, som de ønsker. Enkelte af de fuldautomatiske espressomaskiner har to bønnebeholdere, hvilket giver større kapacitet samt mulighed for at skifte mellem to smagsvarianter.

Vi har lavet en stor erhvervsmaskine købsguide, hvor vi har lavet et overblik til dig, som overvejer at købe en espressomaskine til din virksomhed.

Er du i tvivl om, hvilken espressomaskine-løsning, der er bedst for dig? Du er mere end velkommen til at kontakte os eller ringe til os og få råd og vejledning på tlf. 70 777 303.

KØBSGUIDES

Læs meget mere i vores købsguides

Find alle vores købsguides og få en masse viden om espressomaskiner til erhverv.