Spar 51%
Bialetti Venus Elegance 4 Kop. Espressokande Billigst på PriceRunner

Fra Bialetti

Bialetti Venus Elegance 4 Kop. Espressokande

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

269,95 DKK

549,95 DKK

Spar 280,00 DKK

Bialetti Venus Elegance 4 kop. er en kunstnerisk og elegant espressokande, som kombinerer det smukke ydre med funktionalitet og kvalitet. Kanden findes i fire størrelser. 


Produktbeskrivelse

Bialetti Venus Elegance 4 kop. er en kunstnerisk og elegant espressokande, som kombinerer det smukke ydre med funktionalitet og kvalitet. Kanden findes i fire størrelser.

Espressokanden er fremstillet af rustfrit stål - dette gælder både kanden og de indre dele. Kanden er udstyret med et ergonomisk varmebestandig håndtag, og en praktisk drypfri tud, så du kan sætte kanden direkte på bordet til serveringen.

Bialetti Venus Elegance er designet af Guido Bergna.

Takket være det rustfri ståldesign, kan Bialetti Venus Elegance espressokanden anvendes på alle komfurtyper inklusiv induktionskomfur. 

OBS! Husk altid at tjekke hvilken diameter kanden skal have, så den passer til netop dit komfur.

Bemærk: Undgå at efterlade vand i kanden efter brug, da det danner rust. 

OBS. Inden du tager induktionskanden i brug anbefales det, at du tester om den virker til din induktionskogeplade. Dette gøres blot ved at sætte kanden på kogepladen UDEN kaffe og vand i, og mærke om kanden bliver varmet. Test gerne dette på flere af dine kogefelter - kanderne virker ofte bedst på kogefelter, der passer i størrelsen.

Sådan bruger du en espressokande

 


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

 

Til induktion

Espressokanden virker til induktionskomfur. Du skal dog være opmærksom på, at kombinationen af dit induktionskomfur og kanden kan betyde, at kanden ikke vil tænde.

Undersøg om dit komfur, stiller specielle krav til diameteren på det, som sættes på komfuret. Hvis den gør, så se om espressokanden matcher dette. Tjek også om der er specielle krav til overflade for det magnetiske produkt der sættes på dit induktionskomfur. På nogle induktionskomfurer er der forskel på om de enkelte zoner kan tænde espressokanden. 

Når du modtager kanden så pak den forsigtigt ud, og sæt den tom på komfuret, for at tjekke om espressokanden kan tænde på dit komfur. Hvis den tænder, så fjern den med det samme, således den ikke brænder af, fordi der ikke er vand i.

Antal kopper 4 kopper
Virker til induktion Ja
Farve Stål
Materiale Rustfrit stål
Dimensioner 12,5 x 10 x 18,8 cm
Diameter 9 cm
Bialetti
Bialetti
Bialetti er autentisk italiensk design og kvalitet samt den absolut førende producent indenfor espressokander til komfur, som vi kender og elsker fra Italien. Her finder du et stort udvalg af Bialettis fantastiske klassikere.

Se flere produkter fra Bialetti

10 anmeldelser af Bialetti Venus Elegance 4 Kop. Espressokande

4.4 stjerner

(10 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (4)
 • 4
  (6)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
04/04 2017

Rigtig fin kande, som brygger en dejlig kop espresso. Størrelsen passer fint til to små kopper, men på de hårde dage passer én kande også fint til en stor kop latté. :-) Det er bare et spørgsmål om tid før jeg køber en større kande, så den også kan bruges, når vi har gæster. Et stort plus at denne kande ikke drypper, når man hælder.

Stjerner
29/12 2013

yihaaaa

Stjerner
28/07 2013

Bialetti Venus Elegance Espressokande 4 kopper passer til to personer og virker fint på mit induktionskomfur. Den kan være svær at få strammet ordentligt til i gevindet så dampen ikke kommer ud her. Der står i manualen, at man ikke må bruge det sorte håndtag som greb, når man skal stramme gevindet, men hvis man ikke gør det, så ryger der ret meget damp ud den forkerte vej.
Nem at rengøre. Køber en mere på 6 eller 10 kopper og et par silikonegrydelapper.

Stjerner
06/03 2013

Jeg købte min Espressokande pga. udskiftning af komfurtype, og har ingen tekniske problemer med at få den til at virke - og kaffen der kommer ud af den er fremragende, nu hvor jeg har lært kanden at kende.
Eneste minus er at man (jeg) kan brænde sig ved vippeknoppen på låget, hvis man ikke passer på.

Rengøring og æstetik i vinduskarmen er i top.

/Anders

Stjerner
08/02 2013

Smart og virker perfekt på induktion. Ville dog godt have haft mulighed for en der kun brygger 2kopper