Spar 20%
Eureka Mignon Libra Chrome/Mat Sort Espressokværn Billigst på PriceRunner

Fra

Eureka Mignon Libra Chrome/Mat Sort Espressokværn

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


4.798,00 DKK

5.999,00 DKK

Spar 1.201,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Delbetaling
221 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 4.798 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 221 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.298 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,14%. Der er fortrydelsesret.

Eureka Mignon Libra er en espressokværn i særklasse, som er udviklet i et elegant og smukt design samt udstyret med en masse indstillingsmuligheder.


Delbetaling
221 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 4.798 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 221 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.298 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,14%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Eureka Mignon Libra er en espressokværn i særklasse, som er udviklet i et elegant og smukt design samt udstyret med en masse indstillingsmuligheder. 

Mignon Libra er en kvalitetskværn, som kværner dine kaffebønner til perfektion. Kværnen er udstyret med et touchdisplay, 2 doseringsfunktioner samt kontinuerlig og mange flere indstillingsmuligheder. 

Mignon Libra er fremstillet med indbygget vægt, hvilket betyder, at den kværner dine kaffebønner ud fra vægt, hvor du har mulighed for at vælge mellem single shot eller double shot på touchdisplayet. Ved at trykke på knapperne kan du let justere, hvor mange gram kværnen skal male og dermed få en utroligt præcis og ensartet portion hver gang. Kværnen kan ligeledes kværne kontinuerligt, hvor du skal holde begge knapper inde indtil kværnen har malet den ønskede vægt. 

Med Mignon Libra tilpasser kværnen desuden vægten ud fra hvilken slags bønner du har i. Det betyder, at hvis kværnen har indstillet single shot på 8 gram efter én slags bønner, og du efterfølgende fylder kværnen med en anden slags bønner, som kræver en længere kværning, så indstiller kværnen automatisk det, så du får det ønskede resultat på f.eks. 8 gram. 

Kværnen er udstyret med en pause-funktion, som fungerer ved, at du under kværning kan trykke på single eller double shot knappen, hvor kværnen dermed pauser. Her kan du enten sætte den igang igen ved at trykke på ønskede knap, hvor du kan skifte mellem single shot eller double shot. Efter 30 sekunder nulstiller kværnen, og du kan starte et nyt shot.

Eureka Mignon Libra er desuden udstyret med anti-vibration, hvilket betyder, at hvis du bl.a. kommer til at rykke på filterholderen mens kværnen er igang med at kværne, så pauser den. Du har derefter 5 sekunder til at trykke på ønskede shot, hvor kværnen vil starte igen. Hvis du ikke trykker på enten single shot eller double shot, så vil kværnen nulstille efter 30 sekunder. 

Hvis du vælger at fjerne din filterholder, mens din kværn er igang, så vil den pause med det samme og dermed undgå nogen form for spild af kaffebønner. 

Eureka Mignon Libra har en justerbar filterholder, som giver dig mulighed for at lave triple shot. Du kan justere filterholderen i højden, således du kan indsætte en funnel ovenpå din filterholder, og dermed have mere plads til din malede kaffe. 

Når du skal indstille din kværn efter hvor groft eller fint, du ønsker din malet kaffe, skal du blot dreje på knappen ved bønnebeholderen. 

Mignon Libra er designet i et smukt og elegant sort design, hvor fronten på kværnen er chromebelagt. En super tidsløs og unik kværn, som med sin chrome front samtidig ser eksklusiv ud. 

Eureka Mignon Libra er udstyret med 55 mm flade kværnblade og en stor bønnebeholder på 300 gram med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

Brugermanualen er på engelsk. 

Mignon Libra har en produktivitet, målt i gram/sekund på følgende: 
Espressobryg: 1,4 - 1,8 g/s

Fordele ved Eureka Mignon Libra: 

 • Silent technology - reducerer malestøj med ca. 20 dB
 • Ace system - forhindrer klumper og eliminerer den elektrostatiske maling af kaffen
 • Stepless Micrometric Regulation System - uovertruffen indstillingspræcision
 • Justerbar holder - giver dig mulighed for triple shot ved brug af funnel

Eureka funktioner

Ace System

ACE-systemet er designet til at forhindre klumper, når den kværner og eliminerer den elektrostatiske ladning af malet kaffe. Ace systemet er fællesnævneren i enhver Eureka-kværn. På grund af dets regulerende virkning over kaffeudstrømningen sikrer ACE systemet en uforlignelig renhed og dosiskonsistens.

Stepless Micrometric Regulation System

Dette system sikrer uovertruffen indstillingspræcision, som både sparer tid og kaffe. Det mikrometriske system med uendelige justeringsindstillinger, er det eneste der er baseret på den nedre positionering af knivene, og garanterer uforlignelig kværn ydeevne og gør det muligt at udføre vedligeholdelsesoperationer uden at miste kværnindstillingerne.

Silent Technology

Den eksklusive vibrationsdæmpende løsning reducerer malestøj med ca. 20 dB sammenlignet med konventionelle kværne og baner vejen for en ny måde at male kaffe på: nøjagtig og lydsvag.

Standard "Hands-Free" Fork

Nyttig, robust og let at regulere. Hands-Free filterholder gør det muligt for dig, at sætte filterholderen i kværnen under maling, hvor du samtidig kan udføre andre opgaver under kværningen.

Bønnebeholder 300 g
Omdrejninger per minut 1350
Materiale krop Rustfrit stål
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet Espresso: 1,4 - 1,8 g/s
Display Touchskærm
Farve front / kabinet Chrome / Sort
Kværnblade, størrelse 55 mm
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Hærdet stål
Velegnet til Espresso
Programmeringsfunktion Ja, 2 doseringer
Serie Eureka Libra
Strømforbrug (Effekt) 310 W
Bredde 12 cm
Højde 39 cm
Dybde 14 cm
Vægt 6,5 kg
Eureka

0 anmeldelser af Eureka Mignon Libra Chrome/Mat Sort Espressokværn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse