Gaggia Perfekt Crema Filter Billigst på PriceRunner

Fra Gaggia

Gaggia Perfekt Crema Filter

Leveringstid 1-2 hverdage


299,95 DKK

Specielt pressurized filter til Gaggia espressomaskiner. Filteret gør det muligt at lave perfekt crema på din espresso næsten uanset hvordan du har kværnet det og uanset om bønnerne er blevet stampet.


Produktbeskrivelse

Specielt pressurized filter til Gaggia espressomaskiner. Filteret gør det muligt at lave perfekt crema på din espresso næsten uanset hvordan du har kværnet det og uanset om bønnerne er blevet stampet.

Pakken indeholder en dobbelt filterkurv med det specielle pressurized design, hvor der kun er et gennemløbshul.

Gaggia
Gaggia
Det var én mands målrettede søgen efter den perfekte espresso i 1930'erne i Milano, der fødte et af Italiens mest ikoniske mærker. I mere end et halvt århundrede har Gaggia forsynet både barer og private hjem med innovative, avancerede kaffemaskiner. År efter år skabte Gaggia smukke, tidløse produkter inspireret af dagens mode, design og kultur samt den italienske passion for "La Dolce Vita". Læs hele fortællingen om Gaggia .

Se flere produkter fra Gaggia

4 anmeldelser af Gaggia Perfekt Crema Filter

1.8 stjerner

(4 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (1)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
15/01 2022

Bedste basket for begyndere

Den bedste basket for begyndere perfekt resultat, hver gang også uden en kværn til flere tusinde.

Man skal bare passe godt på den lille sorte ventil.

Stjerner
18/11 2015

Desværre er pakken med dutter kun 2 stk til 199kr.
Go'jul

Stjerner
04/03 2013

"En plasticdyse i kaffehåndtaget blev tabt i vaskafløbet, og jeg ville bestille en ny. UheldigvisbPlascic kan denne lille enhed ikke leveres separat og jeg måtte købe er komplet nyt filter, pris, 350 kr. - urimeligt at dette plastikstykke ikke kan leveres separat. Produktet er iøvrigt godt"
Jeg tilslutter mig 100% Poul Olsens citerede dokumentar.jeg synes, at det er ærgerligt både for jeres firma( jeg vil nok vælge en anden udbyder næste gang grundet dette) og for kunder.Jeg blev lovet en dansk brugsvejledning, men har ikke modtaget den.
Jeg giver produktet et 10 tal men noget lavere karakter til service.

Stjerner
27/10 2012

En plasticdyse i kaffehåndtaget blev tabt i vaskafløbet, og jeg ville bestille en ny. UheldigvisbPlascic kan denne lille enhed ikke leveres separat og jeg måtte købe er komplet nyt filter, pris, 350 kr. - urimeligt at dette plastikstykke ikke kan leveres separat. Produktet er iøvrigt godt.