Gaggia Perfekt Crema filter

Leveringstid: 6-10 dage

299,95 DKK


Ref: 25q-21000491

Specielt pressurized filter til Gaggia espressomaskiner. Filteret gør det muligt at lave perfekt crema på din espresso næsten uanset hvordan du har kværnet det og uanset om bønnerne er blevet stampet.

 

Pakken indeholder en dobbelt filterkurv med det specielle pressurized design, hvor der kun er et gennemløbshul.

Om Gaggia

Gaggia
Vis alle produkter fra Gaggia

3 anmeldelser af Gaggia Perfekt Crema filter

Samlet bedømmelse: 2,0 ud af 5 stjener baseret på 3 anmeldelser
Til Dorthe og poul 18/11 2015

Desværre er pakken med dutter kun 2 stk til 199kr.
Go'jul

  Dorte have 04/03 2013

  "En plasticdyse i kaffehåndtaget blev tabt i vaskafløbet, og jeg ville bestille en ny. UheldigvisbPlascic kan denne lille enhed ikke leveres separat og jeg måtte købe er komplet nyt filter, pris, 350 kr. - urimeligt at dette plastikstykke ikke kan leveres separat. Produktet er iøvrigt godt"
  Jeg tilslutter mig 100% Poul Olsens citerede dokumentar.jeg synes, at det er ærgerligt både for jeres firma( jeg vil nok vælge en anden udbyder næste gang grundet dette) og for kunder.Jeg blev lovet en dansk brugsvejledning, men har ikke modtaget den.
  Jeg giver produktet et 10 tal men noget lavere karakter til service.

   Poul Olsen 27/10 2012

   En plasticdyse i kaffehåndtaget blev tabt i vaskafløbet, og jeg ville bestille en ny. UheldigvisbPlascic kan denne lille enhed ikke leveres separat og jeg måtte købe er komplet nyt filter, pris, 350 kr. - urimeligt at dette plastikstykke ikke kan leveres separat. Produktet er iøvrigt godt.

    Skriv en anmeldelse

    Andre produkter i samme kategori: