• Rigtig Kaffe
Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 - 400g Billigst på PriceRunner

Fra

Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 - 400g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


159,95 DKK

Pris v/ 7 stk: 100,00 DKK / stk

Pris v/ 15 stk: 86,60 DKK / stk

Pris v/ 30 stk: 79,97 DKK / stk

Pris v/ 60 stk: 74,99 DKK / stk

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 er en 100% vasket arabica fra den mellemamerikanske republik, Guatemala - en kaffe med en frisk og dejlig duft og en kort eftersmag.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk

Dette er hele kaffebønner


  • Ristedato   Guatemala No. 7: 06.12.2023
  • Bedst før   Guatemala No. 7: 06.12.2025

Produktbeskrivelse

Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 er en 100% vasket arabica fra den mellemamerikanske republik, Guatemala - en kaffe med en frisk og dejlig duft og en kort eftersmag.

Kaffen er mørkristet og har en god fylde i munden, samt en behagelig syre. Du får en kaffe med en afbalanceret smag med lette florale noter, samt undertoner af chokolade og nødder. Kaffen har en meget let smag, og er ikke bombastisk eller for kraftig - en rigtig god espresso, som de fleste vil kunne nyde!

Guatemala er verdens 10. største kaffeproducent, svarende til ca 2,5% af verdensandelen - det er desuden et af de mellemamerikanske lande, der producerer den absolut bedste kaffe!

Guatemala har mange kaffedyrkende regioner, og smagsprofilerne varierer meget afhængigt af, hvor kaffen dyrkes, men grundlæggende kan man sige, at kaffe fra Guatemala har en fyldig body og en rig smag med noter af chokolade, kakao og en smule karamel.

I Guatemala dyrker man både arabica og robusta, hvoraf ca. 98% af den samlede høst er arabica fordelt på typerne Bourbon, Caturra, Catuai, Typica, Maragogipe og Pache.

En pose indeholder 400g hele bønner.

Rigtig Kaffes Verdenskaffer er nøje udvalgte og eksklusive arabica bønner fra en lang række lande i det kaffedyrkende bælte, som strækker sig over Central- og Sydamerika, Afrika, Indien og Asien. Hver enkelt kaffe i denne serie er skabt ud fra en forståelse for og med respekt for de karakteristika, som kaffebønnerne fra de enkelte lande har, og hvordan de ristes for at opnå den bedste smag. Læs mere om serien her

Guatemala

Kaffeproduktionen i Guatemala startede i 1850’erne og i dag er kaffe et vigtigt element i Guatemalas økonomi. Kaffebønner fra Guatemala er typisk vaskede og har en medium til fyldig krop og en rig smag.

Land Guatemala
Art Arabica
Højde 1.300 - 1.600 m.
Behandling Vaskede
Høst November til april

Holdbarhed

Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid.

Kaffen ristes i Danmark.

Emballage

Hos Rigtig Kaffe ønsker vi at være en del af den bæredygtige udvikling, derfor fremstilles vores kaffeposer i plast uden metal, hvilket gør dem genanvendelige til nye plastprodukter. Der anvendes mindre materiale pr. kaffepose i forhold til de tidligere poser, og de kan sorteres som blød plast. Til glæde og gavn for dig, mig og miljøet.

Kaffestyrke Mørk
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Nødder
Noter Blomster
Noter Chokolade
Oprindelse Guatemala
Serie Rigtig Kaffe Orange serie
Vægt 400 g
Ristedato Guatemala No. 7: 06.12.2023
Bedst før Guatemala No. 7: 06.12.2025
Rigtig Kaffe

1 anmeldelser af Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 - 400g Hele kaffebønner

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

  • 5
    (1)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
28/03 2021

Uovertruffen

Vi købte mix pakken for at smage, om der nu virkelig også var så stor forskel på de forskellige bønner, da vi lige havde købt en fuldautomatiske-espressomaskine. Hvor blev vi dog overrasket over den store forskel der er. Denne kaffe er noget af det bedste jeg har smagt. Dejlig fyldig smag som man ikke kan få nok af