Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 - 400g Hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

159,95 DKK

Pris v/ 7 stk: 85,71 DKK / stk

Pris v/ 15 stk: 66,66 DKK / stk

Pris v/ 30 stk: 59,63 DKK / stk

Pris v/ 60 stk: 58,00 DKK / stk


Ref: 25B-20107
EAN: 5701115666055

Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 er en 100% vasket arabica fra den mellemamerikanske republik, Guatemala - en kaffe med en frisk og dejlig duft og en kort eftersmag.

Kaffen er mørkristet og har en god fylde i munden, samt en behagelig syre. Du får en kaffe med en afbalanceret smag med lette florale noter, samt undertoner af chokolade og nødder. Kaffen har en meget let smag, og er ikke bombastisk eller for kraftig - en rigtig god espresso, som de fleste vil kunne nyde!

Guatemala er verdens 10. største kaffeproducent, svarende til ca 2,5% af verdensandelen - det er desuden et af de mellemamerikanske lande, der producerer den absolut bedste kaffe!

Guatemala har mange kaffedyrkende regioner, og smagsprofilerne varierer meget afhængigt af, hvor kaffen dyrkes, men grundlæggende kan man sige, at kaffe fra Guatemala har en fyldig body og en rig smag med noter af chokolade, kakao og en smule karamel.

I Guatemala dyrker man både arabica og robusta, hvoraf ca. 98% af den samlede høst er arabica fordelt på typerne Bourbon, Caturra, Catuai, Typica, Maragogipe og Pache.

En pose indeholder 400g hele bønner.

Rigtig Kaffes verdens kaffe er kaffe i verdensklasse - en serie, som har taget et år at udvikle, og som består af kaffe i topkvalitet fra 9 forskellige lande i det kaffedyrkende bælte, der breder sig langs med ækvator fra syd ved Stenbukkens vendekreds til nord ved Krebsens vendekreds.

Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk

  Guatemala

  Kaffeproduktionen i Guatemala startede i 1850’erne og i dag er kaffe et vigtigt element i Guatemalas økonomi. Kaffebønner fra Guatemala er typisk vaskede og har en medium til fyldig krop og en rig smag. 

  LandGuatemala
  ArtArabica
  Højde1.300 - 1.600 m.
  BehandlingVaskede
  HøstNovember til april
  KaffestyrkeMørk
  Arabica100%
  Robusta0%
  KaffetypeHele kaffebønner
  NoterNødder
  NoterBlomster
  NoterChokolade
  OprindelseGuatemala
  Vægt400g
  Ristedato18.12.2020
  Bedst før18.12.2022

  Om Rigtig Kaffe

  Rigtig Kaffe
  Vis alle produkter fra Rigtig Kaffe

  1 anmeldelse af Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 - 400g Hele kaffebønner

  Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
  Lasse 28/03 2021

  Uovertruffen

  Vi købte mix pakken for at smage, om der nu virkelig også var så stor forskel på de forskellige bønner, da vi lige havde købt en fuldautomatiske-espressomaskine. Hvor blev vi dog overrasket over den store forskel der er. Denne kaffe er noget af det bedste jeg har smagt. Dejlig fyldig smag som man ikke kan få nok af

   Skriv en anmeldelse

   Relaterede blogindlæg

   Andre produkter i samme kategori: