Rigtig Kaffe Teodora 1kg Hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

199,95 DKK

Pris v/ 3 stk: 133,32 DKK / stk

Pris v/ 6 stk: 99,99 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 95,75 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 89,58 DKK / stk


Ref: 25B-10072
EAN: 5701115382443

Rigtig Kaffe Teodora er en kaffeblend med en balanceret smag - en hyldest til den stolte napolitanske kaffetradition. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

Du får en mediumristet kaffeblend med en fyldig, balanceret og ensartet smag med noter af lakrids og en fremragende duft. Kaffen løber flot ned i koppen og har en god og fast crema, som gør den utroligt velegnet til espresso. Teodora er en kaffe med en stor personlighed!

 

Når Rigtig Kaffe Teodora blandes med mælk får du en fyldig og lækker cappuccino eller latte med en flot, gylden farve. Kaffesmagen formår at trænge igennem og give karakter, hvilket gør, at den komplimenterer mælken rigtig fint.

 

Teodora er et italiensk pigenavn, der betyder "Guds gave", og denne kaffeblend har fået navnet, som en hyldest til Guds gave indenfor kaffeverdenen - den stolte napolitanske kaffetradition og den napolitanske kaffes mørke, intense og aromatiske smag.

 

Napolitanerne er kendt for deres kærlighed til kaffe og selvom de ikke opfandt espressoen, har de skabt den bedste udgave af den - ikonet for en ægte italiensk kop kaffe! Ifølge det italienske folk, er Napoli stadig den by, som serverer den bedste kop kaffe i landet takket være den gamle, stolte tradition. Takket være det relativt høje indhold af robusta i de napolitanske kaffeblends, får man en espresso med karakter, en skarp smag og en perfekt crema.

 

Den napolitanske espresso er skabt ud fra kreativitet og en filosofi om, at perfektion ikke opnås ved at skabe, men ved at modificere og videreudvikle indtil man når frem til det helt rigtige resultat.

 

På kaffebarerne i Napoli finder du ægte baristaer, som kræser for detaljen - ved siden af kværnen har de typisk en lille ske liggende, så de kan tilføje en smule mere kaffe til det traditionelle espresso shot på 7g for at opnå den helt rigtige smag. 

 

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning.

 

Ristning: • • •

Syre: • • • 

Krop/fylde: • • • 

Fås også i 500g.

Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 


Kaffen ristes i Danmark.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium
  KaffestyrkeMedium
  Arabica60%
  Robusta40%
  KaffetypeHele kaffebønner
  NoterLakrids
  OprindelseBrasilien
  OprindelseColumbia
  Vægt1000g
  Ristedato04.05.2021
  Bedst før04.05.2023

  Om Rigtig Kaffe

  Rigtig Kaffe
  Vis alle produkter fra Rigtig Kaffe

  1 anmeldelse af Rigtig Kaffe Teodora 1kg Hele kaffebønner

  Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
  Alexander Guldager 01/02 2017

  Super lækker kaffe. Lige så snart jeg åbnede papkassen kunne jeg dufte den og da jeg klippede hul i posen strømmede der den dejligste duft ud. Hver gang min fuldautomatiske kaffemaskine laver en kop kaffe dufter der så dejligt af frisk kaffe, men uden at være for kraftfuld. En dejlig afbalanceret, rund kaffe med god smag, selv som en macchiato, hvor mælken ellers normalt godt kan døve smagen.

   Skriv en anmeldelse

   Andre produkter i samme kategori: