Jura Mælkerensebeholder & Mælkerens Mini Tabs 30g Billigst på PriceRunner

Fra Jura

Jura Mælkerensebeholder & Mælkerens Mini Tabs 30g

Leveringstid 1-2 hverdage


249,95 DKK

Jura Mælkerensebeholder & Mælkerens Mini Tabs 30g kan du nemt rense mælkesystemet på din Jura maskine. 


Produktbeskrivelse

Jura Mælkerensebeholder & Mælkerens Mini Tabs 30g kan du nemt rense mælkesystemet på din Jura maskine. 

Denne Jura mælkerensebeholder passer til alle Juras privat maskiner med undtagelse af Z-serien & E8 EB. Beholderen passer også til WE-serien.  

Med mælkebeholderen medfølger 30g Jura mælkerens som minitabs er en helt ny måde at rense dit mælkesystem, så du er sikker på, at der ikke sidder gamle mælkerester i din Jura espressomaskine. 

Rensepillerne er fremstillet med dobbelt funktion, således de både renser dit mælkesystem og beskytter det. Med disse mini tabletter er du sikret en korrekt dosering hver gang. 

Fordele ved mini tabletterne:

 • Click & Clean dosering 
 • Korrekt dosering HVER gang
 • Refill system
 • Mindre emballage, mindre smid væk og fokus på miljøet

Kan anvendes til mælkerens i alle JURA's fuldautomatiske maskiner. Der må KUN bruges JURA’s renseprodukter til maskinerne. 

Nem vedligeholdelse

Jura espressomaskiner er lette at vedligeholde. Maskinen beder selv om en rensning af mælkesystemet, og her er de små mini tabletter. Maskinen renses ved at tilføje tabletten i din mælkerensbeholder - præcis ligesom du gør ved det flydende rensemiddel, og lade maskinen udføre dens automatiske mælkerensprogram.


Originalt plejemiddel

Disse minitabletter er et originalt Jura produkt. Rigtig Kaffe anbefaler altid du bruger originale plejemidler til din espressomaskine, for at beholde maskinens garanti og forlænge levetiden.

Funktion Mælkerens
Jura
Jura
Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Juras 3 markante fokusomårder er at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design. Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Jura, og vi har både maskiner til private og erhverv og altid de seneste nyheder. Se hele udvalget af Jura produkter herunder.

Se flere produkter fra Jura

0 anmeldelser af Jura Mælkerensebeholder & Mælkerens Mini Tabs 30g

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse