Ref: 30-62715

- EAN: 7610917627158

Jura Rensepiller

Fra Jura

Jura Rensepiller 6 stk

Leveringstid 1-2 hverdage

169,95 DKK

Helt nye rensepiller med dobbelt funktion, som både renser og beskytter

Jura rensepiller sikrer, at der ikke afsættes kalkaflejringer i din Jura espressomaskine. Disse aflejringer kan danne bakterier, ødelægge selve bryggenheden og forringe smagen.

Produktbeskrivelse

Helt nye rensepiller med dobbelt funktion, som både renser og beskytter

Jura rensepiller sikrer, at der ikke afsættes kalkaflejringer i din Jura espressomaskine. Disse aflejringer kan danne bakterier, ødelægge selve bryggenheden og forringe smagen.

Den nye 2-fase rengørings tablet renser ikke blot maskinen, men forselger den også for at forsinke ophobningen af kaffe fedtrester.

Vedligeholdelse af din espressomaskine og god hygiejne, når du arbejder med mælk, kaffe og vand er nøglen til at opretholde et meget højt niveau af kaffe kvalitet.

Alle fuldautomatiske espressomaskine fra Jura har en nul-vedligeholdelses bryggeenhed med automatisk selv-rens ved tryk på en knap. 

Espressomaskinen giver dig en påmindelse, når den trænger til at blive renset. Når du vælger at rense maskinen, får du en step-for-step guide frem på maskinens display.

Pakken indeholder 6 styk rensepiller, som er nok til cirka et års rensning af din Jura espressomaskine.

Anvend kun originale Jura rengøringstabletter til at rengøre og beskytte din espressomaskine. Kun disse tabletter er perfekt afstemt til den automatiske rengøring.

Fås også i følgende pakkestørrelse: 3x6 stk25 stk

Tekniske specifikationer

Funktion Rensetabletter

Udvidet beskrivelse

Indhold

Pakken indeholder i alt 6 styks rensepiller. Der bruges en rensepille pr. rensning. 
Man bruger ca 6 stk. rensepiller om året. 


Nem vedligeholdelse

Jura espressomaskiner er lette at vedligeholde. Maskinen beder selv om rensetabletten, når den trænger. Maskinen renses ved at tilføje tabletten og lade maskinen udføre dens automatiske renseprogram. Afhængig af den enkelte model, skal rensepillerne bruges efter ca. 200 kopper eller 80 switch-on rinses.
 

Originalt plejemiddel

Disse rensetabletter er et originalt Jura produkt. Rigtig Kaffe anbefaler altid du bruger originale plejemidler til din espressomaskine, for at beholde maskinens garanti og forlænge levetiden.

Effektiv rengøring – langvarig beskyttelse

I kombination med det integrerede, elektronisk styrede rengøringsprogram fjerner 2-fase rensetabletterne sikkert og effektivt kaffefedt mellem bryggeenheden og kaffeudløbet. Udover rengøring forsegles rørene, og minimerer effektivt og varigt aflejring af kaffefedt. Alt sker med et tryk på en knap.

Relaterede produkter du bør overveje

Jura
Jura
[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row gap="0" columns_placement="middle" equal_height="yes"][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Jura Espressomaskiner [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Jura tilbehør [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Jura plejeprodukter [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column...

Se flere produkter fra Jura

4 anmeldelser af Jura Rensepiller 6 stk

3.8 stjerner

(4 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (3)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
13/10 2021
Verificeret køber

Godt

Gode produktet

Stjerner
13/10 2021
Verificeret køber

Godt

Gode produktet

Stjerner
25/10 2014
Verificeret køber

Må jo holde mig til anbefalede piller til min ENA Micro 1, MEN det er sket et par gange at tabletten ikke opløses helt og kommer "halvt" ud når færdig.
Altså er maskinen ikke renset ?

Stjerner
10/11 2012
Verificeret køber

Super hurtig levering... Dejligt