Jura 3-Fase Rensepiller 3 x 6 stk Billigst på PriceRunner

Fra Jura

Jura 3-Fase Rensepiller 3 x 6 stk

Leveringstid 1-2 hverdage


509,85 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Helt nye rensepiller med dobbelt funktion, som både renser og beskytter


Pakkeindhold i dette produkt

  • Se produkt Vare info

    Helt nye rensepiller med 3-fase funktion, som både renser, plejer og beskytter

    Jura rensepiller sikrer, at der ikke afsættes kalkaflejringer i din Jura espressomaskine. Disse aflejringer kan danne bakterier, ødelægge selve bryggenheden og forringe smagen.

    Den nye 3-fase rensetablet fungerer på følgende måde: 

    • Fase 1: Sørger for optimal hygiejne. En særlig formular løsner effektivt kaffefedt og partikler i bryggeenheden. Vand opvarmet til 80 grader rengør og renser grundigt komponenterne udvendigt og indvendigt.
    • Fase 2: Sørger for optimal pleje.Særlige aktive ingredienser former en beskyttende barriere på komponenternes overflade. Hermed sikres en langtidsvirkende beskyttelse mod kafferester og kaffefedt.
    • Fase 3: Sørger for optimal beskyttelse. Opbygningen af kalkaflejringer forebygges med brug af kompleksdannere, som mindsker vandets hårdhed ved at fjerne kalcium og magnesium.


    Vedligeholdelse af din espressomaskine og god hygiejne, når du arbejder med mælk, kaffe og vand er nøglen til at opretholde et meget højt niveau af kaffe kvalitet. Alle fuldautomatiske espressomaskine fra Jura har en nul-vedligeholdelses bryggeenhed med automatisk selv-rens ved tryk på en knap. Espressomaskinen giver dig en påmindelse, når den trænger til at blive renset. Når du vælger at rense maskinen, får du en step-for-step guide frem på maskinens display.

    Pakken indeholder 6 styk rensepiller.

    Anvend kun originale Jura rengøringstabletter til at rengøre og beskytte din espressomaskine. Kun disse tabletter er perfekt afstemt til den automatiske rengøring.

    Fås også i følgende pakkestørrelse: 3x6 stk, 25 stk.

    3 x

    Ref: 30-24225

    5 anmeldelser 

    Helt nye rensepiller med 3-fase funktion, som både renser, plejer og beskytter

    Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Helt nye rensepiller med dobbelt funktion, som både renser og beskytter

Jura rensepiller sikrer, at der ikke afsættes kalkaflejringer i din Jura espressomaskine. Disse aflejringer kan danne bakterier, ødelægge selve bryggenheden og forringe smagen.

Den nye 2-fase rengørings tablet renser ikke blot maskinen, men forselger den også for at forsinke ophobningen af kaffe fedtrester. Vedligeholdelse af din espressomaskine og god hygiejne, når du arbejder med mælk, kaffe og vand er nøglen til at opretholde et meget højt niveau af kaffe kvalitet.

Alle fuldautomatiske espressomaskine fra Jura har en nul-vedligeholdelses bryggeenhed med automatisk selv-rens ved tryk på en knap. Espressomaskinen giver dig en påmindelse, når den trænger til at blive renset. Når du vælger at rense maskinen, får du en step-for-step guide frem på maskinens display.

Pakken indeholder 3x6 styk rensepiller.

Anvend kun originale Jura rengøringstabletter til at rengøre og beskytte din espressomaskine. Kun disse tabletter er perfekt afstemt til den automatiske rengøring.

Fås også i følgende pakkestørrelse: 6 stk25 stk

Indhold

Pakken indeholder i alt 3x6 styks rensepiller. Der bruges en rensepille pr. rensning. 

Man bruger ca 6 stk. rensepiller om året. 


Nem vedligeholdelse

Jura espressomaskiner er lette at vedligeholde. Maskinen beder selv om rensetabletten, når den trænger. Maskinen renses ved at tilføje tabletten og lade maskinen udføre dens automatiske renseprogram. Afhængig af den enkelte model, skal rensepillerne bruges efter ca. 200 kopper eller 80 switch-on rinses.
 

Originalt plejemiddel

Disse rensetabletter er et originalt Jura produkt. Rigtig Kaffe anbefaler altid du bruger originale plejemidler til din espressomaskine, for at beholde maskinens garanti og forlænge levetiden.

Effektiv rengøring – langvarig beskyttelse

I kombination med det integrerede, elektronisk styrede rengøringsprogram fjerner 2-fase rensetabletterne sikkert og effektivt kaffefedt mellem bryggeenheden og kaffeudløbet. Udover rengøring forsegles rørene, og minimerer effektivt og varigt aflejring af kaffefedt. Alt sker med et tryk på en knap.

Funktion Rensetabletter
Jura
Jura
Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Juras 3 markante fokusomårder er at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design. Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Jura, og vi har både maskiner til private og erhverv og altid de seneste nyheder. Se hele udvalget af Jura produkter herunder.

Se flere produkter fra Jura

2 anmeldelser af Jura 3-Fase Rensepiller 3 x 6 stk

5 stjerner

(2 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

  • 5
    (2)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
13/10 2021

Gode

Gode

Stjerner
13/10 2021

Gode

Gode