Kaffepakker - 6-7 kg

Her finder du vores kaffepakker på 6-7 kg. Du kan enten købe en pakke af én kaffeblend eller købe en pakke bestående af flere kaffeblends. Derved kan du nemt købe din yndlingskaffe og opnå mængderabat eller prøve forskellige kaffeblends og stadig opnå en god rabat. 

Produkter
There are 94 products.

94 produkter i alt

Hele kaffebønner - 6-7 kg!

I denne kategori finder du et stort udvalg af kaffepakker mellem 6-7 kg. Du kan teste dine smagsløg og vælge en mikset pakke, således du får smagt nogle forskellige kaffebønner - Eller du kan købe 6-7 kg af lige præcis din yndlings variant. Så har du kaffe et godt stykke tid og skal ikke bekymre dig om dette. 

Vi forhandler eksklusive kaffeblends i eget navn, som vi har brugt flere år på at udvikle. Du kan læse meget mere om hver enkelt serie her. Der er helt sikkert også en kaffeblend for dig!  

Hvilke kaffebønner skal du vælge?

Udvalget er bredt, når vi taler om kaffebønner. Det er meget individuelt hvilken kaffebønne, som man foretrækker frem for andre. Nogle er vilde med lysristede kaffebønner, mens andre bedre kan lide dem meget mørkristede. Nogle er til de mere traditionelle smagsnoter som chokolade og nødder, mens andre foretrækker syrlige og blomsteragtige smagsnoter. Valg af kaffebønne afhænger i høj grad også af til hvilken bryggemetode, du skal bruge dem til, og om du vil brygge en espresso eller en mælkeholdig caffe latte.

Vi kan guide dig til valg af kaffebønne. Vi har nemlig laver Den Store Kaffebønne Købsguide, så du kan få et bedre overblik over hvilken type kaffebønne, der vil falde i din smag.  

Hvordan opbevarer jeg mine kaffebønner?

Det er vigtigt, at kaffen opbevares tørt og mørkt, hvis posen ikke er åbnet. Er posen derimod åbnet, er det vigtigt at opbevare den i en lufttæt beholder, så kaffebønner ikke mister smag og aroma. Er du på udkig efter en kaffebeholder, så tjek vores sortiment.   

Du kan her læse en udførlig guide til, hvordan du opbevarer dine kaffebønner, så de holder sig friske og smagefulde i længst tid.