Ref: 11-9093REXB

- EAN: 8003299392247

Alessi 9093 Tea Rex Kedel Sort

Fra Alessi

Alessi 9093 Tea Rex Kedel Sort

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.100,00 DKK

Alessi 9093 kedlen er et design ikon i sig selv - en smuk kedel udført i rustfrit stål med sort håndtag. Kedlen har en reptil siddende på tuden for at markere kedlens 30. års jubilæum.

Produktbeskrivelse

Alessi 9093 kedlen er et design ikon i sig selv - en smuk kedel udført i rustfrit stål med sort håndtag. Kedlen har en reptil siddende på tuden for at markere kedlens 30. års jubilæum.

 

Den originale fugl er på jubilæumsmodellen udskiftet med den sjove kobberfarvede reptil, som er en forhistorisk, mytologisk og futuristisk skabning: Tea Rex. Dragen er en reference og hyldest til den kinesiske kultur, hvor den symboliserer styrke og formue. Ordlyden “Tea Rex 9093 30th anniversary” er graveret på låget.

 

9093 er en helt fantastisk kedel, der er designet af Michael Graves i 1985, og som i dag er Alessis bestseller nummer 1 med over 2 millioner solgte eksemplarer!

 

Den koniske kedel er udført i blankpoleret rustfrit stål mens håndtaget, lågets knob og fuglen er udført i nylon. Kedlen har en kapacitet på 2 liter.

 

Alessi 9093 kedlen kan anvendes på alle typer komfur - også induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten.

 

Den klassiske kedel fra 1985 er en perfekt kombination af masseproduktion og fantastisk design, som designeren Michael Graves arbejdede hårdt for at opnå. Graves har desuden givet kedlen et personligt præg med en blanding af Art Deco og Pop Art.

  

Michael Graves var en amerikansk designer og arkitekt, som var en del af “New York Five” - fem arktitekter, der gik ind for en ren form for modernisme. Graves har skabt en lang række fantastiske bygninger, bl.a. hoteller for Walt Disney Company. Den klassiske kogekedel, som han designede for Alessi er til dato Alessis bedstsælgende produkt.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 2 L
Virker til induktion Ja
Farve Stål
Farve Sort
Materiale Rustfrit stål
Materiale Plastik
Diameter 22 cm
Højde 22,5 cm
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi 9093 Tea Rex Kedel Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse