• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Kaffetype
Vis mere... Vis mindre
Kaffestyrke
Vis mere... Vis mindre
Pris
69 DKK 3699 DKK
Arabica
20 % 100 %
Noter
Vis mere... Vis mindre
Oprindelse
Vis mere... Vis mindre
EU Økologi mærket
Vis mere... Vis mindre
Rainforest Alliance
Vis mere... Vis mindre
Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Lavazza - se hele sortimentet her

Som Italiens førende kaffeproducent er Lavazza kendt og elsket verden over for sine fantastiske kaffer og sin store lidenskab for kaffe. Se vores store udvalg af Lavazzas fantastiske sortiment herunder, bl.a. den populære Super Crema.

Vil du vide mere om Lavazza? - Læs mere her.
pr side
pr side

Lavazza

Lavazza kaffebønner & espressokaffe

Lavazza er ægte italienske espressokaffe og kaffebønner. Lavazza er den mest solgte kaffe i espressoens hjemland Italien, og derfor er sloganet også “Italy’s Favourite Coffee”.

Lavazza er grundlagt af Luigi Lavazza i 1895, hvor han købte Paissa Olivero, en lille købmandsforretning, i Turin i det nordlige Italien. Her begyndte Luigi at købe grønne bønner, som han ristede og blandede efter specielle opskrifter og kundernes forespørgsel. Med tiden udviklede Luigi Lavazza en stor interesse, viden og talent for netop kaffen, ristningen og sammensætningen, og i 1910 udvidede firmaet til engrossalg, og Luigis tre sønner trådte ind i firmaet. I 1927 blev den lille købmandsforretning omdannet til Luigi Lavazza S.p.A., som vi kender i dag. I 1936 gik Luigi Lavazza på pension og overlod firmaet til sine sønner. Generation efter generation har familien dedikeret deres energi og passion til kaffe. Lavazza er i dag ejet af 4. generation og ligger stadig i Turin.

Som kafferister er Lavazza den 7. største i verden og en stor markedsleder i Italien med en markedsandel på over 47% - 46% af produktionen eksporteres. Lavazza har gennem alle årene udviklet deres kaffeblends, så der er i dag er noget for enhver smag. Sortimentet spreder sig over stort set alle typer kaffe og espresso, fra alle steder i verden. Der importeres bl.a. grønne bønner fra Nord-, Central- og Sydamerika, Asien, Afrika.

Hos Rigtig Kaffe, har vi udvalgt en lang række kaffeblends som passer absolut bedst til den danske smag, derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig italienernes foretrukne kaffebønner. Lavazza tilbyder et stort sortiment i hele bønner, hvor bl.a. Lavazza Super Crema og Lavazza Crema E Aroma er nogle af vores bestsellers!