Lavazza

Lavazza kaffe er kendt og elsket i hele verden. Sortimentet spreder sig over stort set alle typer kaffe og espresso fra alle steder i verden. Der importeres bl.a. grønne bønner fra Nord-, Central- og Sydamerika, Asien og Afrika.

Lavazza tilbyder et stort sortiment i hele bønner, hvor bl.a. Lavazza Super Crema og Lavazza Crema E Aroma er nogle af vores bestsellers!

45 produkter i alt

Lavazza kaffe - Køb italienernes yndlingskaffe

Lavazza kaffebønner & espressokaffe

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig italienernes foretrukne kaffebønner; Lavazza. Lavazza er Italiens førende kaffeproducent, og deres kaffe er kendt og elsket i hele verden. Sortimentet spreder sig over stort set alle typer kaffe og espresso fra alle steder i verden. Der importeres bl.a. grønne bønner fra Nord-, Central- og Sydamerika, Asien og Afrika.

Lavazza tilbyder et stort sortiment i hele bønner, hvor bl.a. Lavazza Super Crema og Lavazza Crema E Aroma er nogle af vores bestsellers! Derudover har de formalet kaffe og kaffekapsler, så du kan finde den form, der passer i din hverdag.

Lavazza formalet kaffe

Vores udvalg af formalet kaffe fra Lavazza egner sig godt til filterkaffe. Hos Rigtig Kaffe har vi et bredt udvalg af malet kaffe, som er praktisk, hvis du har travlt, eller ikke har mulighed for at male dine bønner selv. Det formalede kaffe skal anvendes hurtigt, da det ikke holder på smagen så godt som hele kaffebønner.

Lavazza hele kaffebønner

Lavazza har et stort udvalg af hele kaffebønner til nærmest alle slags kaffe og espresso. De har kaffebønner fra hele verden, hvilket giver varierede og unikke smage i deres kaffe. Prøv forskellige afristninger og bønner for at finde din favorit.

Lavazza kaffe pakker

Vi er glade for at lave kaffepakker til dig, så du kan prøve et udvalg af forskellige typer kaffe. Prøv en af vores mixpakker, og find din favorit, eller køb større mængder ad gangen for at få mere kaffe for pengene.

Lavazza billig kaffe på tilbud

Vi har tit gode tilbud på forskellige varianter af Lavazza kaffe. Vi har altid konkurrencedygtig priser og tilbud på kaffepakker op til 24 kg, så du kan presse prisen ved at købe større ind.

Lavazza espresso

Lavazza er vaskeægte italiensk espressokaffe. De fleste hele kaffebønner fra Lavazza kan blive til en lækker espresso, hvis du maler dem rigtigt, hvilket er nemmest i en espressokværn. Har du en automatisk eller fuldautomatisk espressomaskine kan du bare hælde bønnerne i beholderen og sippe lækker espresso.

Lavazza Crema

Blandt vores kundefavoritter er Lavazza Super Crema og Lavazza Crema E Aroma. Super Crema har, som navnet antyder, en lækker, tyk og langvarig crema, der gør den ideel til espresso og mælkedrikke som cappuccino. Crema E Aroma har også den fløjlsagtige, langvarige crema, men med mere intensitet i både aroma og smag.

Lavazza kaffekapsler

Hos Rigtig Kaffe finder du kaffekapsler til Lavazza Blue kapselmaskiner uanset om du er på udkig efter en lækker intens, fløjlsagtig blød eller koffeinfri kop kaffe. Kaffekapsler giver stor frihed til at vælge netop den type kaffe, du har lyst til.
Kaffekapslerne er vakuumpaket i en kapsel lavet af plast og aluminium. Når du er færdig med kapslen anbefales det, at den brugte kapsel kommer i restaffald/dagrenovation (Kilde: Lavazza).

Lavazza er stadig storfavoritten blandt kaffekapsel-elskerne!

Billig Lavazza kaffe

Vi gør alt, hvad vi kan, for at give dig den bedste pris på din kaffe. Det gør vi blandt andet ved at lave kaffepakker til dig, så du kan købe mere for mindre. Jo flere poser du køber, des lavere pris kan vi give dig.

Historien om Lavazza

Lavazza er grundlagt af Luigi Lavazza i 1895, hvor han købte Paissa Olivero, en lille købmandsforretning, i Turin i det nordlige Italien. Her begyndte Luigi at købe grønne bønner, som han ristede og blandede efter specielle opskrifter og kundernes forespørgsel.

Med tiden udviklede Luigi Lavazza en stor interesse, viden og talent for netop kaffen, ristningen og sammensætningen, og i 1910 udvidede firmaet til engrossalg, og Luigis tre sønner trådte ind i firmaet. I 1927 blev den lille købmandsforretning omdannet til Luigi Lavazza S.p.A., som vi kender i dag.

I 1936 gik Luigi Lavazza på pension og overlod firmaet til sine sønner. Generation efter generation har familien dedikeret deres energi og passion til kaffe. Lavazza er i dag ejet af 4. generation og ligger stadig i Turin.

Som kafferister er Lavazza den 7.-største i verden og en stor markedsleder i Italien med en markedsandel på over 47%. Lavazza har gennem alle årene udviklet deres kaffeblends, så der er i dag er noget for enhver smag.

Det er en historie om kvalitet, smag og innovation, der begyndte i Torino og spredte sig til resten af verden.

Hvorfor hele Lavazza kaffebønner?

Friskmalede kaffebønner giver den bedste smagsoplevelse, da aroma- og smagsstofferne bevares meget bedre i hele kaffebønner end i formalet kaffe. Derudover er der forskel i malingsgraden af kaffen, alt efter om du skal bruge den til espresso, stempelkande eller filterbryg. Derfor anbefaler vi at du altid kværner dine egne kaffebønner umiddelbart inden de skal bruges. Til det formål skal du selvfølgelig have en god kaffekværn, men så får du også den bedste kaffeoplevelse.

Luft, lys og fugt kan skade smagen af din kaffe, og derfor er det essentielt at opbevare den lufttæt, køligt og mørkt, uanset om det er formalet kaffe eller hele kaffebønner.

Der skelnes mellem to typer kaffebønner; Arabica og Robusta. Arabica-kaffebønnerne er de mest populære i Danmark og udgør 75% af verdens samlede kaffeproduktion.

De fleste kaffebønner på det danske marked er mellemristede, men ristningen har også indflydelse på smagen. Foretrækker du en mildere kaffe, kan du gå efter en lysere afristning, mens du bør vælge en mørkristet kaffe, hvis den skal være stærk og fyldig.

FAQ om Lavazza (Ofte stillede spørgsmål)

☕ Hvad er forskellen på formalet kaffe og hele kaffebønner?

Formalet kaffe er klar til brug så snart du tager det ud af posen, hvor de hele kaffebønner først skal males, før kaffen kan brygges. Fordelen ved at vælge hele kaffebønner er, at du får langt mere smag og aroma ud af bønnerne, når de er friskkværnet. 

☕ Kan man få mængderabat på Lavazza?

Ja, vi sælger kaffepakker i alle størrelser - jo større kaffepakke des større mængderabat.