• Rigtig Kaffe
Illy Caffé Filtro 250g - Formalet Billigst på PriceRunner

Fra Illy

Illy Caffé Filtro 250g Formalet kaffe

Leveringstid 2-4 hverdage


79,95 DKK

Pris v/ 5 stk: 75,00 DKK / stk

Pris v/ 8 stk: 70,00 DKK / stk

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Illy Caffè Filtro er en fyldig og behagelig kaffeblend bestående af 100% arabica bønner fra nøje udvalgte kaffeplantager. En pakke indeholder 250g formalet filterkaffe.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Dette er formalet kaffe


Produktbeskrivelse

Illy Caffè Filtro er en fyldig og behagelig kaffeblend bestående af 100% arabica bønner fra nøje udvalgte kaffeplantager. En pakke indeholder 250g formalet filterkaffe.

Dette er en filterformalet kaffe, hvilket betyder den er velegnet til brug i filterkaffemaskiner, drip-coffee, pour over og lignende.

Kaffen er mediumristet med en dejlig rund, behagelig og sødmefuld smag med delikate noter af karamel og chokolade med spændende undertoner af appelsin og jasmin.

Kaffebønnerne, der er anvendt til Illy Caffé Filtro er omhyggeligt udvalgt fra bæredygtige kaffeplantager fra en række forskellige kaffedyrkende regioner. Resultatet er en autentisk italiensk kaffe med en glat og afbalanceret smag, som er utroligt velegnet til sort kaffe såvel som mælkedrikke.

Illy Caffé Filtro er den mildeste kaffeblend i Illys sortiment. Kaffen er pakket i en luftfri trykbærende dåse, der forsegler kaffens aromaer og olier.

Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Formalet kaffe
Noter Jasmin
Noter Appelsin
Noter Karamel
Noter Chokolade
Vægt 250 g
Illy
Illy
Det italienske brand blev etableret i 1933 og har en klar ambition om at skabe gode kaffeoplevelser. Illy forhandler både espressomaskiner, kaffekapselmaskiner, kaffe, kaffekapsler og E.S.E pods. Du finder vores udvalg af Illy produkter her.

Se flere produkter fra Illy

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde