• Rigtig Kaffe
Illy Intenso 250g - Formalet Billigst på PriceRunner

Fra Illy

Illy Intenso 250g Formalet kaffe

Leveringstid 1-2 hverdage


79,95 DKK

Pris v/ 5 stk: 75,00 DKK / stk

Pris v/ 8 stk: 70,00 DKK / stk

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Illy Intenso er en intens og kraftfuld kaffe, som er bestående af 100% arabica bønner fra nøje udvalgte kaffeplantager. En pakke indeholder 250g formalet kaffe.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk

Dette er formalet kaffe


Produktbeskrivelse

Illy Intenso er en intens og kraftfuld kaffe, som er bestående af 100% arabica bønner fra nøje udvalgte kaffeplantager. En pakke indeholder 250g formalet kaffe.

Kaffen er mørkristet med en behagelig og robust smag med delikate noter af kakao og tørret frugt. Dette er en formalet espressokaffe, hvilket betyder at den er velegnet til brug i espressomaskiner.

Kaffebønnerne, der er anvendt til Illy Intenso er omhyggeligt udvalgt fra bæredygtige kaffeplantager fra en række forskellige kaffedyrkende regioner. Resultatet er en autentisk italiensk kaffe med en afbalanceret smag, som er utroligt velegnet til sort kaffe såvel som mælkedrikke.

Kaffestyrke Mørk
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Formalet kaffe
Noter Frugt, tørret
Noter Kakao
Vægt 250 g
Illy
Illy
Det italienske brand blev etableret i 1933 og har en klar ambition om at skabe gode kaffeoplevelser. Illy forhandler både espressomaskiner, kaffekapselmaskiner, kaffe, kaffekapsler og E.S.E pods. Du finder vores udvalg af Illy produkter her.

Se flere produkter fra Illy

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde