Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Siemens espressomaskiner  

Siemens EQ-serie laver helt perfekt espresso ved bare et enkelt tryk på en knap. Så bliver det ikke lettere, vel? Her på siden finder du alle de populære Siemens espressomaskiner.

Produkter
There are 33 products.

33 produkter i alt

De bedste Siemens espressomaskiner

Siemens EQ-serie laver helt perfekt espresso ved bare et enkelt tryk på en knap. Så bliver det ikke lettere, vel? 

Kaffemaskinerne fra Siemens kan tilfredsstille både kaffeconnaisseuren og novicen, da de har mange funktioner og muligheder for at finjustere kaffebrygningen, så alle kan få espresso eller andre kaffedrikke, nøjagtigt som de selv helst vil have den.

Siemens espressomaskiner har allesammen indbygget mælkeskummer, men nogle af modellerne har en integreret mælkebeholder, mens andre espressomaksiner skal bruge en separat beholder. 

Nogle modeller har endda Siemens Home Connect, så du med en app på din telefon kan sidde afslappet i sofaen og bestille forskellige kaffedrikke, som espressomaskinen straks vil gå i gang med at brygge til dig.

Pas godt på din Siemens espressomaskine

Alle EQ-maskinerne fra Siemens er fuldautomatiske espressomaskiner - men de findes i forskellige prisklasser. Prisen afspejler til dels antallet af funktioner, maskinen har, og derfor bør du overveje, hvor mange funktioner du rent faktisk har brug for. Derudover kan det siges, at en dyrere maskine ofte vil være lidt mere holdbar.

Hvis du passer godt på din espressomaskine, holder den længere. Det lyder måske som logik for burhøns, men kalk er kaffemaskinernes fjende nr. 1, og intet kan ødelægge en god kop kaffe som gamle rester af kaffe, vand eller mælk. Derfor anbefaler vi altid, at du køber Siemens plejeprodukter med til din nye espressomaskine, så I kan få mange gode år i hinandens selskab.

Få den bedste kaffeoplevelse med en Siemens espressomaskine

Selvom Siemens fuldautomatiske espressomaskiner måske er nogle af de bedste, der findes på markedet, er det ikke nok alene. Du skal også bruge kaffe. Allerhelst nogle gode og smagfulde hele kaffebønner, som giver dig en helt vidunderlig kaffeoplevelse. Hos Rigtig Kaffe ved vi, hvor vigtige gode bønner er, og derfor har vi altid et stort udvalg af forskellige kaffeblends og -ristninger, så alle har mulighed for at finde en favorit. 

Du kan også finde gode tilbud på Siemens espressomaskiner og pakker, der ud over selve maskinen indeholder mælkebeholder, plejeprodukter, kaffebønner eller andet, du ikke kan undvære sammen med en fuldautomatisk espressomaskine.

Er du stadig i tvivl, eller har du nogen spørgsmål vedrørende Siemens espressomaskiner, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe dig med at vælge din nye Siemens espressomaskine. Du kan også besøge os i vores butik i Skanderborg, hvor vi har mange af vores modeller udstillet - og tilsluttet, så du selv kan teste maskinerne. Kom forbi til en snak og en god kop kaffe.