Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: A4233

Spar 54%
Jura Tilbehørspakke Inkl. 3kg Rigtig Kaffe Super Crema

Fra

Jura Tilbehørspakke Inkl. 3kg Rigtig Kaffe Super Crema

Leveringtid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

999,95 DKK

2.194,70 DKK

Spar 1.194,75 DKK

Jura tilbehørspakke er perfekt til dig, som ønsker at forkæle dig selv og din espressomaskine. Pakken indeholder 3x 2stk. Jura Latte Macchiato Glas, 1x Jura Glasmælkebeholder og 3kg Rigtig Kaffe Super Crema. 

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Disse smukke og klassiske Jura latte macchiato glas er helt unikke og er det perfekte tilbehør til din Jura espressomaskine. Glassene passer til alle Jura maskiner!

   

  En Macchiato adskiller sig fra f.eks en caffé latte ved, at indeholde mere skum og der er ofte kun halvt så meget espresso i. Du kan kende macchiato'en på dens udseende - den er "lagdelt" og ikke blandet som i en caffè latte.

  3 x

  Ref: 30-71792

  Disse smukke Jura latte macchiato glas er helt unikke og er det perfekte tilbehør til din Jura...

  Farve Gennemsigtig
 • Se produkt Vare info

  Jura mælkebeholderen i glas er en elegant og praktisk løsning til Juras private espressomaskiner. Beholderen har en kapacitet på 0,5 liter.

   

  Glasmælkebeholderen er ikke blot en mere elegant løsning end en mælkekarton - den har også en række hygiejnisk fordele, da mælkeslangens ydreside aldrig kommer i kontakt med mælken. Mælkeslangen kobles til metalrøret inde i beholderen via låget, hvilket betyder at mælken fra beholder til kop kun er i kontakt med lukkede flader.

   

  Glasbeholderen og låget tåler vask i opvaskemaskine og kan stå i køleskabslågen, når den ikke er i brug. Låget og metalrøret er fremstillet af rustfrit stål.

  1 x

  Ref: 30-72570

  Jura mælkebeholderen i glas er en elegant og praktisk løsning til Juras private espressomaskiner....

  Kapacitet 0,5 L
 • Se produkt Vare info

  Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Brasilien, Sumatra og Guatemala. 

   

  Du får en medium til mørkristet kaffe med en flot og fyldig smag og duft, hvor du vil opleve noter af chokolade og nødder. Eftersmagen er velafbalanceret med en let sødme.

   

  Super Crema er en utroligt spændende kaffe takket være kombinationen af arabicabønner fra Syd- og Mellemamerika samt Indonesien. Du får en kaffe med en god fylde og power, som giver en utroligt lækker espresso med en flot, tæt crema. Rigtig Kaffe Super Crema lever virkelig op til sit navn, og giver dig en utroligt autentisk italiensk espressooplevelse.

   

  Rigtig Kaffes blå serie består af fire forskellige kaffeblends, som er skabt udfra en forståelse for, hvordan kaffe skal ristes og håndteres, for at få den absolut bedste oplevelse - uanset om man er til en dampende espresso eller en cremet latte.

  Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

  Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

  3 x

  Ref: 25B-20111

  Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra...

  Kaffestyrke Medium
  Ristedato Super Crema 1kg: 13.04.2021
  Bedst før Super Crema 1kg: 13.04.2023

Produktbeskrivelse

Jura tilbehørspakke er perfekt til dig, som ønsker at forkæle dig selv og din espressomaskine. Pakken indeholder 3x 2stk. Jura Latte Macchiato Glas, 1x Jura Glasmælkebeholder og 3kg Rigtig Kaffe Super Crema. 

Jura latte macchiato glassene kommer i en pakke af 2 stk med en kapacitet på 220ml. Du får derfor 6 stk. i denne pakke. Jura mælkebeholderen er fremstillet i glas, og har en kapacitet på 0,5L. Den passer til alle Juras private espressomaskiner med mælk. 

Slutteligt får du 3 kg Rigtig Kaffe Super Crema, som er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Brasilien, Sumatra og Guatemala. Du får en medium til mørkristet kaffe med en flot og fyldig smag og duft, hvor du vil opleve noter af chokolade og nødder. Denne kaffe er perfekt til både kaffe og mælkedrikke. 

Jura
Jura
Jura automatiske espressomaskiner Jura fuldautomatiske espressomaskiner Jura erhvervsmaskiner Jura tilbehør Jura tilbehør til erhvervsmaskiner Jura plejeprodukter Jura service Fuldautomatiske espressomaskiner i schweizisk kvalitet - Jura En espressomaskine fra Jura er det absolut ypperste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner - her får man topkvalitet, funktionalitet og design for alle pengene! Schweiziske...

Se flere produkter fra Jura

0 anmeldelser af Jura Tilbehørspakke Inkl. 3kg Rigtig Kaffe Super Crema

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse