Jura Claris Pro Smart Maxi Filter Billigst på PriceRunner

Fra Jura

Jura Claris Pro Smart Maxi Filter

Leveringstid 1-2 hverdage


725,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Jura Claris Pro Smart Maxi filteret er Juras nyeste filter, der er målrettet erhvervsmaskiner med et stort forbrug. 


Produktbeskrivelse

Jura Claris Pro Smart Maxi filteret revolutionerer vandfiltreringen. Filteret anvender moderne RFID (Radio-frequency Identification) teknologi, så maskiner med I.W.S (Intelligent water system) automatisk registrerer, at et filter er sat i vandtanken.

Maskiner der anvender dette filter, vil automatisk aktivere filteret, skylle det igennem samt tilpasse sig vandets hårdhed. Maskinen indsamler kontinuerligt informationer omkring filterets brug og advarer dig i displayet, når filterets kapacitet er opbrugt. 

Jura Claris Pro Smart Maxi er målrettet erhvervsmaskiner med et stort forbrug. Filterkapaciteten på dette filter ligger på 200-750 liter.

Filteret passer til: GIGA X8 / GIGA X3 / X10 / X8 / X6

Filter kapacitet

Claris sikrer den ideelle vandkvalitet til den perfekte kaffespecialitet. Filterpatronens kapacitet afhænger af vandets hårdhed.

  • fra 1-10° dH: op til 750 l

  • fra 11-12° dH: op til 600 l

  • fra 13-15° dH: op til 450 l

  • fra 16-20° dH: op til 300 l

  • fra 21-25° dH: op til 240 l

  • fra 26-30° dH: op til 200 l

Automatisk registrering af filter

For at få filteret og kaffemaskinen til at kommunikere, benytter Jura sig af RFID teknologien. Enhver maskine med indbygget Intelligent Water System (I.W.S.®) registrerer, når et filter isættes, og maskinen indstiller sig herefter til at køre med filter og starter automatisk renseprocessen. Når filterets kapacitet er ved at være opbrugt, bliver brugeren gjort opmærksom på dette. Hvis filteret ikke bliver skiftet, vil maskinen automatisk skifte over til at skulle afkalkes. Efter begrænset brug af maskinen vil brugeren blive bedt om at afkalke maskinen. Afkalkning kan kun foretages, når filteret er fjernet fra maskinen, hvilket betyder, at der er begrænset risiko for brugerfejl ved følge af misforståelser.


Det professionelle up-flow princip

Claris Pro Smart Maxi fungerer efter det professionelle up-flow-princip og filtrerer altid nøjagtigt den mængde vand, der kræves til hvert kaffeprodukt. Takket være den banebrydende formel er filterpatronerne velegnede til vand overalt i verden. Det modificerede granulat filtrerer altid kalken til et optimalt niveau (selv når vandets hårdhed er lav) og reducerer niveauet af alle skadelige stoffer mere effektivt end nogensinde før. Mineraler og fluor, der er vigtige for at hjælpe smagsstoffer med at udvikle sig, er fuldt bevaret i vandet. Den optimale stabilisering af kalk og effektiv filtrering af skadelige stoffer resulterer altid i optimal vandkvalitet. Dette sikrer en perfekt kaffesmag.


Kalk forårsager skade og påvirker smagen

Når vand opvarmes, dannes der kalk. Dette kan resultere i, at maskinens slanger bliver kalket så meget til, at den i sidste ende ikke kan trække vand igennem slangerne. Kalk påvirker også kaffens smag. Der skal dog helst være en lille smule kalk i vandet, til gavn for kaffens smag, men for meget kalk vil give en dårlig eftersmag og samtidig forhindre kaffens aroma i at udvikle sig til det fulde. 


Vandets kvalitet har stor betydning for kaffens smag

Vandets kvalitet har stor betydning for kaffens smag, da 98% af kaffe består af vand. Ud over calcium, mineraler og fluorider, så indeholder vand fra mange områder spor af kobber, bly, klorin og aluminium. Med et Claris filter placeret direkte i vandtanken, filtreres det vand der skal bruges til den enkelte kop. Vand af bedste kvalitet resulterer altså i et udsøgt kafferesultat hver eneste gang. 

Passer til Jura X8
Passer til Jura Giga X8
Passer til Jura X10
Passer til Jura X6
Passer til Jura Giga X3
Funktion Kalkfilter
Jura
Jura
Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Juras 3 markante fokusomårder er at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design. Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Jura, og vi har både maskiner til private og erhverv og altid de seneste nyheder. Se hele udvalget af Jura produkter herunder.

Se flere produkter fra Jura

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde