Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
99 DKK 1199 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Bialetti - se hele sortimentet her

Bialetti er autentisk italiensk design og kvalitet samt den absolut førende producent indenfor espressokander til komfur, som vi kender og elsker fra Italien. Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Bialettis fantastiske klassikere!

Vil du vide mere om Bialetti? - Læs mere her.
pr side
pr side

Bialetti

Bialetti - Italiensk design & kvalitet

Helt tilbage i år 1919 åbnede Alfonso Bialetti et værksted i Crusinallo i Italien, hvor han lavede aluminiumsprodukter. Med tiden udviklede værkstedet sig fra at lave halvfabrikata til at designe og udvikle færdige produkter.

I 1933 så Bialetti Moka Express lyset for første gang og med dets unikke design ændrede det måden på hvordan italienerne lavede kaffe i hjemmet. Firmaet blev hurtigt et af de ledende italienske fabrikanter af espressokander også kaldet mokkakander.

I dag er det italienske firma en dominerende faktor på verdensplan og det eneste rigtige mærke, når du skal have en espressokande. Sortimentet er gennem tiden blevet udvidet til andre områder indenfor køkkenudstyr, kaffebrygning og tilbehør, men Bialetti er den dag i dag stadig synonym for den karakteristiske mand med overskæg på den klassiske mokkakande.

Af andre populære Bialetti produkter findes bl.a. den unikke Bialetti Tuttocrema mælkeskummer til komfur, som af flere er betegnet som verdens bedste mælkeskummer. Ligeledes vil du kunne finde Bialetti espresso/mokkakopper, termoflasker, mælkekander og meget mere.

Se alle Bialetti espressokander »