Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Bialetti

Bialetti er autentisk italiensk design og kvalitet samt den absolut førende producent indenfor espressokander til komfur, som vi kender og elsker fra Italien. Her finder du et stort udvalg af Bialettis fantastiske klassikere.

72 produkter i alt

Helt tilbage i år 1919 åbnede Alfonso Bialetti et værksted i Crusinallo i Italien, hvor han lavede aluminiumsprodukter. Med tiden udviklede værkstedet sig fra at lave halvfabrikata til at designe og udvikle færdige produkter.

I 1933 så espressokanden ved navn Bialetti Moka Express lyset for første gang og med dets unikke design ændrede det måden hvorpå italienerne lavede kaffe i hjemmet. Firmaet blev hurtigt et af de ledende italienske fabrikanter af espressokander også kaldet mokkakander.

I dag er det italienske firma en dominerende faktor på verdensplan, når du skal have en espressokande. Sortimentet er gennem tiden blevet udvidet til andre områder indenfor køkkenudstyr, kaffebrygning og tilbehør, men Bialetti er den dag i dag stadig synonym for den karakteristiske mand med overskæg på den klassiske mokkakande.

Af andre populære Bialetti produkter findes bl.a. den unikke Bialetti Tuttocrema mælkeskummer til komfur, som af flere er betegnet som verdens bedste mælkeskummer. Ligeledes vil du kunne finde Bialetti espresso/mokkakopper, termoflasker, mælkekander og meget mere.

Er du vild med lyden fra en Bialetti Espressokande? Så kan du få lyden som ringetone. Tjek det ud her.