• Rigtig Kaffe
Rigtig Kaffe Colombia No. 4 - 400g Billigst på PriceRunner

Fra

Rigtig Kaffe Colombia No. 4 - 400g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


159,95 DKK

Pris v/ 7 stk: 100,00 DKK / stk

Pris v/ 15 stk: 86,60 DKK / stk

Pris v/ 30 stk: 79,97 DKK / stk

Pris v/ 60 stk: 74,99 DKK / stk

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Rigtig Kaffe Colombia No. 4 er en 100% vasket arabica fra Colombia - en sødmefuld og meget lækker kaffe med en skøn fylde samt en rund og blød smag.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk

Dette er hele kaffebønner


 • Ristedato   Colombia No. 4: 23.06.2023
 • Bedst før   Colombia No. 4: 23.06.2025

Produktbeskrivelse

Rigtig Kaffe Colombia No. 4 er en 100% vasket arabica fra Colombia - en sødmefuld og meget lækker kaffe med en skøn fylde samt en rund og blød smag.

Kaffen er mørkristet og har en god body og en flot mineralsk syre. Du får en kaffe med en utroligt karakteristisk, sødmefuld duft af mandler og marcipan, samt smagsnoter af lys chokolade og nødder. Med mælk får du en cremet og delikat drik med noter af flødekaramel.

Colombia er verdens 3. største kaffeproducent, svarende til ca 6-8% af verdensandelen. Her dyrkes og produceres udelukkende vasket arabica bl.a. af typerne Typica og Bourbon.

Den colombianske kaffe dyrkes i landets bjergrige egne, hvor fugtigheden er høj, så vanding af kaffeplanterne er begrænset eller unødvendig, hvilket giver utroligt gode dyrkningsforhold. Kaffen fra Colombia er kendt og elsket over hele verden for sin sødmefulde, let frugtagtige smag med noter af citrus og nødder.

En pose indeholder 400g hele bønner.

Rigtig Kaffes Verdenskaffer er nøje udvalgte og eksklusive arabica bønner fra en lang række lande i det kaffedyrkende bælte, som strækker sig over Central- og Sydamerika, Afrika, Indien og Asien. Hver enkelt kaffe i denne serie er skabt ud fra en forståelse for og med respekt for de karakteristika, som kaffebønnerne fra de enkelte lande har, og hvordan de ristes for at opnå den bedste smag. Læs mere om serien her.

Colombia

Kaffe er blevet dyrket i Colombia siden 1808 og i dag eksporteres mere end 12,5 mio kaffesække årligt, hvoraf halvdelen går til USA. Landet er kendt for sin utroligt fine kvalitet, og takket være dyrkningsforholdene, indeholder bønnerne masser af syre og har en god fylde.

Land Colombia
Art Arabica
Højde 1.200 - 2.000 m.
Behandling Vaskede
Høst September til december

Holdbarhed

Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid.

Kaffen ristes i Danmark.

Emballage

Hos Rigtig Kaffe ønsker vi at være en del af den bæredygtige udvikling, derfor fremstilles vores kaffeposer i plast uden metal, hvilket gør dem genanvendelige til nye plastprodukter. Der anvendes mindre materiale pr. kaffepose i forhold til de tidligere poser, og de kan sorteres som blød plast. Til glæde og gavn for dig, mig og miljøet.

Kaffestyrke Mørk
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Nødder
Noter Chokolade
Noter Mandler
Oprindelse Colombia
Serie Rigtig Kaffe Orange serie
Vægt 400 g
Ristedato Colombia No. 4: 23.06.2023
Bedst før Colombia No. 4: 23.06.2025
Rigtig Kaffe

1 anmeldelser af Rigtig Kaffe Colombia No. 4 - 400g Hele kaffebønner

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
13/02 2023

Suveræn kaffe med en fantastisk smag

Nr. 4 ef en kaffe i absolut verdensklasse, aldrig har jeg smagt så god en kaffe - fik en pose i julegave og nu er jeg fandens ærgelig over, at den er så dyr. Men den får 10 stjerner fra mig.