Rigtig Kaffe Adrianna 1kg Billigst på PriceRunner

Fra Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe Adrianna 1kg Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


199,95 DKK

Pris v/ 3 stk: 166,65 DKK / stk

Pris v/ 6 stk: 133,33 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 124,92 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 116,63 DKK / stk

Rigtig Kaffe Adrianna er en hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Colombia og Brasilien.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Dette er hele kaffebønner


Produktbeskrivelse

Rigtig Kaffe Adrianna er en hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Colombia og Brasilien.

Du får en mediumristet kaffeblend med en gennemtrængende, mørk smag med bid og power. Kaffen har en intens og lang eftersmag med noter af chokolade og giver en utroligt flot crema.

Rigtig Kaffe Adrianna er perfekt til en kop espresso såvel som en almindelig sort kaffe, og takket være den kraftfulde smag, giver den en fremragende cappuccino, hvor kaffesmagen trænger stærkt igennem. Adrianna er en kaffe med bid, kant og karakter, som giver et boost i munden.

Adrianna er et italiensk pigenavn, som betyder mørk og denne kaffeblend har fået navnet, fordi den er inspireret af den sicilianske tradition for ristning af kaffebønner og dens mørke kaffesmag.

Sicilianere køber ofte deres kaffe hos den foretrukne lokale rister "torrefazione" og foretrækker en lille, meget stærk sort kop kaffe, som drikkes hurtigt og giver et koffeinkick pga det høje indhold af robusta.

På Sicilien ristes kaffen efter gamle traditioner, som går i arv generation efter generation. Her fokuseres på den dybe og kraftige smag og den meget nøjagtige ristning, som giver den helt rigtige sicilianske espresso.

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning.

Ristning: 3/6
Syre: 4/6
Krop/fylde: 3/6

Fås også i 500g.

Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid.

Kaffen ristes i Danmark.

Kaffestyrke Medium
Arabica 60%
Robusta 40%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Chokolade
Oprindelse Colombia
Oprindelse Brasilien
Vægt 1000g
Ristedato Adrianna 1kg: 30.04.2022
Bedst før Adrianna 1kg: 30.04.2024
Rigtig Kaffe
Rigtig Kaffe
Brandet Rigtig Kaffe blev skabt af os, som er passionerede kaffeelskere. Vi synes nemlig, at livet er for kort til kedelig kaffe. Derfor har vi udviklet fem nøje udvalgte og eksklusive kaffeserier. I alt har vi 28 forskellige kaffeblends fra hele verden i eget navn med hver sin historie og karakter. Rigtig Kaffes egne kaffeblends fås kun i hele kaffebønner, da du får den absolut bedste smagsoplevelse ved at anvende friskkværnede bønner. Du finder alle vores kaffer her.

Se flere produkter fra Rigtig Kaffe

5 anmeldelser af Rigtig Kaffe Adrianna 1kg Hele kaffebønner

4.8 stjerner

(5 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (4)
 • 4
  (1)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
01/05 2022
Verificeret køber

Blød og rund

Dejlig blød og rund kaffe uden bitter eftersmag og med pikante noter af nød og lidt chokolade :-)

Stjerner
08/12 2021
Verificeret køber

God

En ganske udmærket kaffe

Stjerner
14/11 2021
Verificeret køber

Super godt

Dejlig kaffe og hurtig betjening

Stjerner
29/09 2017

super god

Super god - kan anbefales

Stjerner
29/09 2017

lækker

Den vil jeg anbefale