• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Rigtig Kaffe Adrianna 500g

Leveringstid: 1-2 hverdage

129,95 DKK

Pris v/ 6 stk: 66,66 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 49,99 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 47,87 DKK / stk

Pris v/ 48 stk: 44,79 DKK / stk


Ref: 25B-20014
EAN: 5701115390349

Rigtig Kaffe Adrianna er en hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

 

Du får en mediumristet kaffeblend med en gennemtrængende, mørk smag med bid og power. Kaffen har en intens og lang eftersmag med noter af chokolade og giver en utroligt flot crema.

 

Rigtig Kaffe Adrianna er perfekt til en kop espresso såvel som en almindelig sort kaffe, og takket være den kraftfulde smag, giver den en fremragende cappuccino, hvor kaffesmagen trænger stærkt igennem. Adrianna er en kaffe med bid, kant og karakter, som giver et boost i munden.

 

Adrianna er et italiensk pigenavn, som betyder mørk og denne kaffeblend har fået navnet, fordi den er inspireret af den sicilianske tradition for ristning af kaffebønner og dens mørke kaffesmag.

Sicilianere køber ofte deres kaffe hos den foretrukne lokale rister "torrefazione" og foretrækker en lille, meget stærk sort kop kaffe, som drikkes hurtigt og giver et koffeinkick pga det høje indhold af robusta.

På Sicilien ristes kaffen efter gamle traditioner, som går i arv generation efter generation. Her fokuseres på den dybe og kraftige smag og den meget nøjagtige ristning, som giver den helt rigtige sicilianske espresso.

 

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning.

 

Ristning: 3/6

Syre: 4/6

Krop/fylde: 3/6

Fås også i 1000g.

Ristningsdato: d. 22.01.2021

Mindst holdbar til: d. 22.01.2023

Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 


Kaffen ristes i Danmark.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium
Kaffestyrke Medium
Arabica 60%
Robusta 40%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Chokolade
Oprindelse Columbia
Oprindelse Brasilien
Vægt 500 g

Om Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe
Vis alle produkter fra Rigtig Kaffe

1 anmeldelse af Rigtig Kaffe Adrianna 500g

Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
Hans 29/09 2017

Dejlig smag

Dejlig smag

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: