Rigtig Kaffe Adrianna 500g Billigst på PriceRunner

Fra

Rigtig Kaffe Adrianna 500g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


149,95 DKK

Pris v/ 6 stk: 100,00 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 75,00 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 66,63 DKK / stk

Pris v/ 48 stk: 62,48 DKK / stk

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Rigtig Kaffe Adrianna er en hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Colombia og Brasilien.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Dette er hele kaffebønner


  • Ristedato   Adrianna 500g: 29.08.2023
  • Bedst før   Adrianna 500g: 29.08.2025

Produktbeskrivelse

Rigtig Kaffe Adrianna er en hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Colombia og Brasilien.

Du får en mediumristet kaffeblend med en gennemtrængende, mørk smag med bid og power. Kaffen har en intens og lang eftersmag med noter af chokolade og giver en utroligt flot crema.

Rigtig Kaffe Adrianna er perfekt til en kop espresso såvel som en almindelig sort kaffe, og takket være den kraftfulde smag, giver den en fremragende cappuccino, hvor kaffesmagen trænger stærkt igennem. Adrianna er en kaffe med bid, kant og karakter, som giver et boost i munden.

Adrianna er et italiensk pigenavn, som betyder mørk og denne kaffeblend har fået navnet, fordi den er inspireret af den sicilianske tradition for ristning af kaffebønner og dens mørke kaffesmag.

Sicilianere køber ofte deres kaffe hos den foretrukne lokale rister "torrefazione" og foretrækker en lille, meget stærk sort kop kaffe, som drikkes hurtigt og giver et koffeinkick pga det høje indhold af robusta.

På Sicilien ristes kaffen efter gamle traditioner, som går i arv generation efter generation. Her fokuseres på den dybe og kraftige smag og den meget nøjagtige ristning, som giver den helt rigtige sicilianske espresso.

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning. Læs mere om serien her.

Fås også i 1000g.

Kendetegn ved Adrianna

Smagsnoter: Chokolade

Body: Medium

Syrlighed: Mellem

Ristning: Medium

Oprindelse: Brasilien og Colombia

Kaffebønne: 60% arabica og 40% robusta

Holdbarhed

Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid.

Kaffen ristes i Danmark.

Emballage

Hos Rigtig Kaffe ønsker vi at være en del af den bæredygtige udvikling, derfor fremstilles vores kaffeposer i plast uden metal, hvilket gør dem genanvendelige til nye plastprodukter. Der anvendes mindre materiale pr. kaffepose i forhold til de tidligere poser, og de kan sorteres som blød plast. Til glæde og gavn for dig, mig og miljøet.

Kaffestyrke Medium
Arabica 60%
Robusta 40%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Chokolade
Oprindelse Brasilien
Oprindelse Colombia
Serie Rigtig Kaffe Rød serie
Vægt 500 g
Ristedato Adrianna 500g: 29.08.2023
Bedst før Adrianna 500g: 29.08.2025
Rigtig Kaffe

1 anmeldelser af Rigtig Kaffe Adrianna 500g Hele kaffebønner

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

  • 5
    (1)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
29/09 2017

Dejlig smag

Dejlig smag