• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Rigtig Kaffe Dianora 500g

Leveringstid: 1-2 hverdage

149,95 DKK

Pris v/ 6 stk: 115,83 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 83,33 DKK / stk

Pris v/ 24 stk: 79,13 DKK / stk

Pris v/ 48 stk: 75,00 DKK / stk


Ref: 25B-20012
EAN: 5701115390400

Rigtig Kaffe Dianora er en hyldest til den norditalienske region Lombardiet og er en high end kaffe bestående af 100% arabica fra Guatamala.

 

Du får en mørkristet kaffeblend med en god fylde og medium syrlighed - en kaffe, der smages forrest i munden. Dianora har en utroligt lækker, fin smag med noter af mørk chokolade, mandler og marcipan samt en karakteristisk duft af nybagt rugbrød.

 

Som espresso er Rigtig Kaffe Dianora en kop kaffe med bid, karakter og en flot crema. Med mælk får du en meget fyldig og cremet cappuccino eller latte med en gyldenbrun farve og en eftersmag af chokolade.

 

Dianora er et italiensk pigenavn, som betyder guddommelig, og denne kaffe har fået navnet takket være den utroligt ekstravagante og sofistikerede smag. Dette er en hyldest til Lombardiet og hovedstaden Milano - en moderne by, der altid er i fremdrift og med fart på. Her går man op i kvalitet og finesse og kaffen, der drikkes består primært af arabica fra bl.a. Brasilien. Her nydes en fin og lettere kop kaffe efter en hurtig frokost.

 

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning.

Ristning: 5/6

Syre: 3/6

Krop/fylde: 4/6

Ristningsdato: d. 28.09.2020

Bedst før: d. 28.09.2022

Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

Kaffen er ristet i Danmark.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk
Kaffestyrke Mørk
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Marcipan
Noter Chokolade
Noter Mandler
Oprindelse Guatemala
Vægt 500 g

Om Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe
Vis alle produkter fra Rigtig Kaffe

0 anmeldelser af Rigtig Kaffe Dianora 500g

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: