Rigtig Kaffe Fabiola 500g Billigst på PriceRunner

Fra

Rigtig Kaffe Fabiola 500g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


159,95 DKK

Pris v/ 6 stk: 116,66 DKK / stk

Pris v/ 12 stk: 99,92 DKK / stk

Pris v/ 48 stk: 74,98 DKK / stk

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Rigtig Kaffe Fabiola er en utroligt fyldig og harmonisk kaffeblend - en hyldest til den toscanske kaffetradition og ristning. Kaffen består af 75% vasket arabica og 25% robusta fra Colombia, Kenya, Guatemala og Brasilien.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk

Dette er hele kaffebønner


 • Ristedato   Fabiola: 07.06.2023
 • Bedst før   Fabiola: 07.06.2025

Produktbeskrivelse

Rigtig Kaffe Fabiola er en utroligt fyldig og harmonisk kaffeblend - en hyldest til den toscanske kaffetradition og ristning. Kaffen består af 75% vasket arabica og 25% robusta fra Colombia, Kenya, Guatemala og Brasilien.

Du får en mørkristet kaffeblend med en utroligt blød og harmonisk smag med noter af sød chokolade og malt. Kaffen har en kraftig smag, som hurtigt glatter ud i munden og giver en kort eftersmag. Den sofistikerede fylde giver en spændende espresso, som løber flot ud i koppen og giver en god crema. Fabiola er en meget sofistikeret kaffe!

Rigtig Kaffe Fabiolas mørke ristning fremhæver smagen, hvilket gør den utroligt velegnet til espresso såvel som mælkedrikke. Med mælk tones smagen ned uden at blive overdøvet og du vil opleve lækre smagsnoter af karamel.

Fabiola er et italiensk pigenavn, som betyder kaffebonde eller kaffebønne og er en hyldest til Firenze, som er kendt for sin sødlige konditori, vanilje, kanel og krydderier, som går igen i kaffetraditionen og ristningen.

I Firenze får man en medium eller mørkristet kaffe, som er kendt for sin lave syrlighed og dybe smag med noter af chokolade og malt. Kaffetraditionerne i Italiens midterste regioner kan ikke sammenlignes med hverken de nordlige eller sydlige regioners, men kan betragtes som en blanding af de to.

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning. Læs mere om serien her.

Kendetegn ved Fabiola

Smagsnoter: Chokolade og malt

Body: Meget fyldig

Syrlighed: Lav

Ristning: Mørk

Oprindelse: Brasilien, Guatemala, Kenya og Colombia

Kaffebønne: 75% arabica og 25% robusta

Holdbarhed

Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid.

Kaffen ristes i Danmark.

Emballage

Hos Rigtig Kaffe ønsker vi at være en del af den bæredygtige udvikling, derfor fremstilles vores kaffeposer i plast uden metal, hvilket gør dem genanvendelige til nye plastprodukter. Der anvendes mindre materiale pr. kaffepose i forhold til de tidligere poser, og de kan sorteres som blød plast. Til glæde og gavn for dig, mig og miljøet.

Kaffestyrke Mørk
Arabica 75%
Robusta 25%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Chokolade
Noter Malt
Oprindelse Kenya
Oprindelse Colombia
Oprindelse Guatemala
Oprindelse Brasilien
Serie Rigtig Kaffe Rød serie
Vægt 500 g
Ristedato Fabiola: 07.06.2023
Bedst før Fabiola: 07.06.2025
Rigtig Kaffe

0 anmeldelser af Rigtig Kaffe Fabiola 500g Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse