Jura Cool Control 1L + Transmitter Billigst på PriceRunner

Fra Jura

Jura Cool Control 1L + Transmitter

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


2.870,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Jura Cool Control + transmitter er en tilbehørspakke til din erhvervsmaskine, som er en praktisk og brugervenlig løsning, når du vil anvende mælkekøleren. 


Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Jura transmitteren er en lille Bluetooth transmitter til Cool Controller'en med niveau- og temperaturindikator.

  Transmitteren gør det muligt at tilslutte din Cool Control trådløst til din Jura espressomaskine, så din espressomaskine kan registrere, om der er mælk nok i beholderen til at brygge mælkedrikke.

  1 x

  Ref: 30-24031

  Jura transmitteren er en lille Bluetooth transmitter til Cool Controller'en med niveau- og...

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Jura Cool Control er en ny og opdateret udgave af den smarte og praktiske mælkekøler, der passer til alle Juras privat- og erhvervsmaskiner, som kan lave mælk - perfekt til dig, der gerne vil nyde en cappuccino eller latte nemt og bekvemt.

  Det nye ovale design, giver Cool Control'en et nyt og mere tidløst look. Herudover er produktet opgraderet med låsemekanisme i det 1,5 mm tykke stålbørstede låg. Den ovale form og det elegante, slanke og stilrene design sikrer, at Cool Controlen finder plads og anvendelse mange steder. Også hvor pladsen er trang.

  Mælkekøleren har en kapacitet på 1 liter og tilsluttes direkte til stikkontakten, hvorefter den indbyggede køler sørger for at holde mælkens temperatur på 4°C. Den indvendige beholder af rustfrit stål fyldes let, uden at den behøver at blive fjernet fra mælkekøleren - alle dele, der kommer i direkte kontakt med mælken kan vaskes i opvaskemaskinen, så rengøringen er så hurtig og nem, som muligt.

  Jura Cool Control har en niveau-indikator i låget, som viser, hvor meget mælk der er tilbage i beholderen, og om der skal fyldes mere på. Den aktuelle mælketemperatur vises desuden i displayet, så du altid er sikker på, at mælken er frisk og lækker. Låget er udført i 1,5 mm tyk, børstet stål med integreret låsemekanisme, som gør det muligt at sikre/kontrollere adgangen til opbevaringen og påfyldningen af mælk.

  Som noget nyt har denne Cool Control et transparent låg, som medfølger. Dette låg slutter tæt til metalbeholderen, som gør det muligt at opbevare overskydende mælk i køleskabet natten over. På denne måde holdes mælken stadig frisk og serveringsklar til dagen efter.

  Cool Control’eren kan tilsluttes trådløst til din Jura espressomaskine via en trådløs transmitter (købes separat). Denne transmitter gør, at det ikke er muligt at lave mælkedrikke, hvis Cool Control’eren er tom. Bemærk, hvis din espressomaskine ikke har integreret bluetooth modul, kræver det, at du køber en Smart Connect seperat, således maskinen og Cool Control kan snakke sammen. 

  Denne Cool Control fungerer ligeledes med Wifi via en Wifi Connect (købes separat).

  1 x

  Ref: 30-24261

  Jura Cool Control er en ny og opdateret udgave af den smarte og praktiske mælkekøler, der passer...

  Kapacitet 1 L
  Farve Sort
  Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Jura Cool Control + transmitter er en tilbehørspakke til din erhvervsmaskine, som er en praktisk og brugervenlig løsning, når du vil anvende mælkekøleren. 

Cool Control 1L Sort m. Bluetooth er en ny og opdateret udgave af den smarte og praktiske mælkekøler, der passer til alle Juras erhvervsmaskiner samt til Jura Z8, Z6 og S8 og S80 - perfekt til dig, der gerne vil nyde en cappuccino eller latte nemt og bekvemt.

Jura transmitteren er en lille Bluetooth transmitter til Cool Controller'en med niveau- og temperaturindikator. Transmitteren gør det muligt at tilslutte din Cool Control trådløst til din Jura espressomaskine, så din espressomaskine kan registrere, om der er mælk nok i beholderen til at brygge mælkedrikke.

Kapacitet 1 L
Farve Sort
Passer til Jura X8
Passer til Jura J6
Passer til Jura Giga X8
Passer til Jura Giga X3
Passer til Jura Z6
Passer til Jura WE8 (EA)
Passer til Jura Giga X8C
Passer til Jura Giga X3c
Passer til Jura Z8
Bredde 14,4 cm
Højde 22,5 cm
Dybde 21,8 cm
Jura
Jura
Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Juras 3 markante fokusomårder er at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design. Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Jura, og vi har både maskiner til private og erhverv og altid de seneste nyheder. Se hele udvalget af Jura produkter herunder.

Se flere produkter fra Jura

0 anmeldelser af Jura Cool Control 1L + Transmitter

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse