Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Kapselmaskiner

En kaffekapselmaskine er for dig, som gerne vil kunne brygge en hurtig kop kaffe og foretrækker at kaffen er doseret og malet til dig i form af de små kaffekapsler eller E.S.E Pods. Hvis du en gang imellem ønsker selv at kværne kaffebønner til din kaffe, tilbyder vi også enkelte maskiner, som både kan håndtere kaffekapsler, E.S.E Pods og malet kaffe. Det kan Dualit 3 in 1 Espressomaskine for eksempel. Rigtig Kaffe har et bredt udvalg af kaffekapselmaskiner i rigtig god kvalitet i forskellige prisklasser. Vores udvalg af kvalitets kaffekapsler finder du her.  

Gå på opdagelse i vores udvalg af kaffekapselmaskiner her.

Products
There are 14 products.

Kaffekapselmaskiner - når det skal være nemt og smage godt

Kapselkaffemaskiner er poulære, da du hurtig kan brygge dig en kop kaffe uden at skulle kværne kaffebønnerne eller dosere den. Kaffekapslerne indeholder nemlig formalet kaffe i den rette dosering.  Kaffekapslerne fås både med espressokaffe og til almindelig kaffe. Kapslen fungerer ikke kun som opbevaring for kaffen - den fungerer også som det filter, som vandet presses igennem i kapselkaffemaskinen. Kaffen i kapslerne er opbevaret lufttæt, hvilket hjælper til at bevare kaffens aroma.


Hvis du en gang imellem ønsker selv at kværne kaffebønner til din kaffe, tilbyder vi også maskiner, som både kan håndtere kaffekapsler, E.S.E Pods og malet kaffe. Det kan Dualit 3 in 1 Espressomaskine for eksempel. Det er super smart, hvis du i ny og næ trænger til lidt forandring. 

Er en kaffekapselmaskine det rette for dig?

Der er både fordele og ulemper ved brug af en kaffekapselmaskine. Den er ofteste billigere at købe end andre espressomaskiner, men kaffekapslerne er dyre at købe i forhold til hele kaffebønner - altså du betaler mere for en kop kaffe på en kaffekapselmaskine end ved de mere traditionelle espressomaskiner.    


Fordele ved kapselkaffemaskiner:


- Du kan hurtig og nemt brygge dig en kop kaffe
- Kaffen i kapslerne er opbevaret lufttæt, hvilket hjælper til at bevare kaffens aroma
- Du undgår kaffespild, da kun brygger en kop ad gangen
- Du kan afprøve mange forskellige smagsvarianter 
- Du opnår den samme smagsoplevelse hver gang 

Ulemper ved kapselkaffemaskiner:

- Kaffekapslerne er dyre at købe i længden
- Større miljøbelastning pga. plast- og aluminimum emballagen
- Kaffen mister smag, jo længere tid den opbevares
- Du opnår ikke den samme duft, som ved brygning på en almindelig kaffemaskine, eller når du maler bønnerne 
- Ikke egnet til at lave kaffe til mange

Det skal dog siges, at producenterne af kaffekapslerne hele tiden fornyer og forbedre sig i forhold til eksemplvis at fremstille komposterbare kapsler og E.S.E Pods, så de mindsker miljøbelastningen mest muligt.

Før du investerer i en kapselkaffemaskine er det vigtigt, at du opvejer fordele og ulemper ved en sådan maskine. Det afhænger af, hvor mange gange om dagen, du skal bruge maskinen, og hvor mange, der skal bruge den. Du kan med fordel læse vores blogindlæg om kapselkaffemaskiner vs. fuldautomatiske espressomaskiner, hvor vi bl.a. har lavet en beregning, så du lettere kan gennemskue, hvad det koster til at koste dig på den lange bane.    

Vores udvalg af kvalitets kaffekapsler og E.S.E Pods finder du her. Vi forhandler bl.a. kapsler og E.S.E Pods fra IllyLavazza BlueNespresso og Dualit