Rigtig Kaffe Fabiola 6kg Hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

695,00 DKK

-1 104,40 DKK 1 799,40 DKK

115,83 DKK pr. kg


Ref: A1861
EAN: 5701115390387

Rigtig Kaffe Fabiola er en utroligt fyldig og harmonisk kaffeblend - en hyldest til den toscanske kaffetradition og ristning. Kaffen består af 75% vasket arabica og 25% robusta fra Columbia, Kenya, Guatemala og Brasilien.

 

Er du vild med Rigtig Kaffe Fabiola? Køb 6kg her!

 

Du får en mørkristet kaffeblend med en utroligt blød og harmonisk smag med noter af sød chokolade og malt. Kaffen har en kraftig smag, som hurtigt glatter ud i munden og giver en kort eftersmag. Den sofistikerede fylde giver en spændende espresso, som løber flot ud i koppen og giver en god crema. Fabiola er en meget sofistikeret kaffe!

 

Rigtig Kaffe Fabiolas mørke ristning fremhæver smagen, hvilket gør den utroligt velegnet til espresso såvel som mælkedrikke. Med mælk tones smagen ned uden at blive overdøvet og du vil opleve lækre smagsnoter af karamel.

 

Fabiola er et italiensk pigenavn, som betyder kaffebonde eller kaffebønne og er en hyldest til Firenze, som er kendt for sin sødlige konditori, vanilje, kanel og krydderier, som går igen i kaffetraditionen og ristningen.

 

I Firenze får man en medium eller mørkristet kaffe, som er kendt for sin lave syrlighed og dybe smag med noter af chokolade og malt. Kaffetraditionerne i Italiens midterste regioner kan ikke sammenlignes med hverken de nordlige eller sydlige regioners, men kan betragtes som en blanding af de to.

 

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning.

 

Ristning: 6/6

Syre: 2/6 

Krop/fylde: 6/6


Kaffen er ristet i Danmark.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk
  • 12 x Rigtig Kaffe Fabiola 500g Hele kaffebønner

   Rigtig Kaffe Fabiola er en utroligt fyldig og harmonisk kaffeblend - en hyldest til den toscanske kaffetradition og ristning. Kaffen består af 75% vasket arabica og 25% robusta fra Columbia, Kenya, Guatemala og Brasilien.

  KaffestyrkeMørk
  Arabica75%
  Robusta25%
  KaffetypeHele kaffebønner
  NoterMalt
  NoterChokolade
  OprindelseColumbia
  OprindelseGuatemala
  OprindelseBrasilien
  OprindelseKenya
  Vægt6 kg

  Om Rigtig Kaffe

  Rigtig Kaffe
  Vis alle produkter fra Rigtig Kaffe

  1 anmeldelse af Rigtig Kaffe Fabiola 6kg Hele kaffebønner

  Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
  Ulrik Andersen 03/04 2017

  Helt fantastisk kaffe i min nye Nivona maskine, som iøvrigt også er fantastisk. har købt 788.

   Skriv en anmeldelse

   Relaterede blogindlæg

   Andre produkter i samme kategori: