Ref: 54-1235090

- EAN: 4977642707320

Hario Canister Kaffemølle CMHN-4

Fra Hario

Hario Canister Manuel Kaffemølle CMHN-4

Leveringstid 1-2 hverdage

499,95 DKK

Hario Canister kaffemøllen er en elegant og moderne udgave af den traditionelle kaffemølle - en krukkeformet kaffemølle med opbevaringsrum til malet kaffe.

Produktbeskrivelse

Hario Canister kaffemøllen er en elegant og moderne udgave af den traditionelle kaffemølle - en krukkeformet kaffemølle med opbevaringsrum til malet kaffe.

Kaffemøllen er udført i glas, metal og træ og udstyret med keramiske burr-knive, der ikke ruster og ikke afgiver varme til bønnerne. Formalingsgraden kan naturligvis indstilles, så du kan male kaffe til stempelkande, filterbryg osv.

Bunden af kaffemøllen er beklædt med silikone, så den har et fast greb til bordpladen, når du skal male kaffen. Takket være den lille tætsluttende krukke i bunden af kaffemøllen, kan du opbevare eventuelle rester af den malede kaffe - du maler direkte ned i beholderen, som lukkes med en klips. Beholderen kan rumme ca 120g malet kaffe.

Harios kaffemøller er kendt for at være ekstremt holdbare og Hario Canister kaffemøllen er ingen undtagelse.

Tekniske specifikationer

Beholder til malet kaffe 120g
Materiale Metal, glas, træ, silikone
Diameter 10,5 cm
Højde 21,5 cm
Vægt 945g

Relaterede produkter du bør overveje

Hario
Hario
Slow Brew fra Hario - den ikoniske V60-serie Hario er en japansk glasproducent med egen fabrik, der siden 1921 har dedikeret sig til design, produktion og salg af varmesikkert glas. Hario betyder kongen af glas, og navnet forpligter - i dag er Hario et synonym for glasproduktion på højeste niveau. Historien begyndte tilbage i 20’erne med produktion af glasvarer til laboratorier, og i 1964 udvidede Hario produktionen til husholdningsprodukter, hvor man startede ud med en siphon...

Se flere produkter fra Hario

0 anmeldelser af Hario Canister Manuel Kaffemølle CMHN-4

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse