Hario Canister Kaffemølle CMHN-4 Billigst på PriceRunner

Fra Hario

Hario Canister Manuel Kaffemølle CMHN-4

Leveringstid 1-2 hverdage


499,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Hario Canister kaffemøllen er en elegant og moderne udgave af den traditionelle kaffemølle - en krukkeformet kaffemølle med opbevaringsrum til malet kaffe.


Produktbeskrivelse

Hario Canister kaffemøllen er en elegant og moderne udgave af den traditionelle kaffemølle - en krukkeformet kaffemølle med opbevaringsrum til malet kaffe.

Kaffemøllen er udført i glas, metal og træ og udstyret med keramiske burr-knive, der ikke ruster og ikke afgiver varme til bønnerne. Formalingsgraden kan naturligvis indstilles, så du kan male kaffe til stempelkande, filterbryg osv.

Bunden af kaffemøllen er beklædt med silikone, så den har et fast greb til bordpladen, når du skal male kaffen. Takket være den lille tætsluttende krukke i bunden af kaffemøllen, kan du opbevare eventuelle rester af den malede kaffe - du maler direkte ned i beholderen, som lukkes med en klips. Beholderen kan rumme ca 120g malet kaffe.

Harios kaffemøller er kendt for at være ekstremt holdbare og Hario Canister kaffemøllen er ingen undtagelse.

Beholder til malet kaffe Ja
Materiale Træ
Materiale Glas
Materiale Metal
Diameter 10,5 cm
Højde 21,5 cm
Vægt 950 g
Hario
Hario
Hario er synonym for Slow Coffee - et helt fantastisk brand, der er kendt for sine glasprodukter af absolut højeste kvalitet. Se hele Harios sortiment herunder og find kaffeudstyr i lange baner.

Se flere produkter fra Hario

0 anmeldelser af Hario Canister Manuel Kaffemølle CMHN-4

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse