Nivona Claris kalkfilter Billigst på PriceRunner

Fra Nivona

Nivona Claris Kalkfilter

Leveringstid 1-2 hverdage


149,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Vandkvalitet betyder meget for smagen på espresso og kaffe, derfor anbefaler vi at du bruger Claris filter i din Nivona espressomaskine.


Produktbeskrivelse

Vi anbefaler at du bruger Nivona Claris kalkfilter i din Nivona espressomaskine, da det er med til at give en bedre smag i vandet, og samtidig beskytter espressomaskinen mod det utrolig kalkholdige danske vand.

Husk at aktivere filtret i din Nivona maskine første gang, og efterfølgende vil maskinen selv give besked om hvornår filtret skal skiftes.

Selv om du bruger kalkfilter anbefaler vi at du afkalker espressomaskinen 1-2 gange årligt. Husk altid at afkalke uden filtret monteret.

Funktion Kalkfilter
Nivona
Nivona
Nivona producerer nogle af de aller bedste espressomaskiner på markedet. Deres espressomaskiner er smukke, kompakte og fyldt med fede detaljer, som gør kaffebrygningen til en leg. Rigtig Kaffe er eneste officielle forhandler af Nivona i Danmark. Herunder kan du se hele udvalget af espressomaskiner, tilbehør og plejeprodukter.

Se flere produkter fra Nivona

2 anmeldelser af Nivona Claris Kalkfilter

5 stjerner

(2 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (2)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
18/07 2022
Verificeret køber

Filter

Org. filter til min Nivona maskine. Maskinen kan gøre med og uden filter, men da jeg ikke bruger maskine hverdag, føler jeg at et klakfilter er med til at passe på min maskine.
Maskine kommer og siger hvornår det skal skifter.

Stjerner
20/06 2022
Verificeret køber

Nødvendighed.

Til passe og pleje er dette godt.