Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Spar 16%
Nivona Plejepakke Stor Billigst på PriceRunner

Fra Nivona

Nivona Plejepakke Stor

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


1.399,00 DKK

1.659,45 DKK

Spar 260,45 DKK

Nivona plejepakken indeholder alt du har brug for, for at vedligeholde din espressomaskine. Pakken indeholder plejemiddel til ca et år afhængigt af brug.


Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Det er vigtigt at beskytte espressomaskinerne i Danmark mod det hårde kalkholdige vand vi har. Derfor anbefaler vi at du afkalker din Nivona espressomaskine hver 4. uge. 

  Husk altid at afkalke din espressomaskine uden filtret i vandtanken.

  2 x

  Ref: 40-NIRK703

  Afkalk din Nivona espressomaskine løbende for at forlænge levetiden.

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Beskyt mælkesystemet på din Nivona espressomaskine, ved at køre mælkerensen igennem mælkesystemet på de dage hvor du har brugt det.

  Ved at holde mælkesystemet rent forlænger du levetiden på din espressomaskine, samtidig med at du sikrer en præcis og hurtig opskumning og opvarmning af mælken til cappuccino og latte.

  Flasken med mælkerens indeholder 500 ml. rensevæske, som er nok til cirka 50 rengøringer. 

  1 x

  Ref: 40-NICC705

  Mælkesystemet på Nivona's espressomaskiner skal rengøres daglig. Kør en dosis rensevæske igennem...

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Vi anbefaler at du bruger Nivona Claris kalkfilter i din Nivona espressomaskine, da det er med til at give en bedre smag i vandet, og samtidig beskytter espressomaskinen mod det utrolig kalkholdige danske vand.

  Husk at aktivere filtret i din Nivona maskine første gang, og efterfølgende vil maskinen selv give besked om hvornår filtret skal skiftes.

  Selv om du bruger kalkfilter anbefaler vi at du afkalker espressomaskinen 1-2 gange årligt. Husk altid at afkalke uden filtret monteret.

  6 x

  Ref: 40-NIRF700

  Vandkvalitet betyder meget for smagen på espresso og kaffe, derfor anbefaler vi at du bruger...

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Beskyt din Nivona espressomaskine mod kaffe- og olierester, ved jævnligt at kører det indbyggede renseprogram med rensepillerne.

  Rensepillerne kommes direkte i mundstykket til formalet kaffe, hvor efter maskinen selv opløser pillen og kører væsen igennem slanger og rør.

  Nivona's espressomaskiner har indbyggede renseprogrammer som selv beder om at blive aktiveret når det er nødvendigt. Alt du skal gøre er at starte rensningen og komme rensepille i, når maskinen beder om det.

  1 x

  Ref: 40-NIRT701

  1 anmeldelser 

  Hold din Nivona espressomaskine fri for kaffe- og olirerester, ved at kører bruge rensepillerne...

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Rigtig Kaffe Honduras No. 1 er en 100% vasket arabica bestående af nøje udvalgte bønner fra Honduras - en sødmefuld og velbalanceret kaffe med noter af chokolade og malt.

  Kaffen er mørkristet, og har en behagelig syre, samt en utroligt fyldig og blød smag med dejlige noter af chokolade og malt. Eftersmagen er lang og vedvarende med sødmefulde undertoner. Med mælk får man en karamel og chokolade-agtig oplevelse - utroligt lækker og fløjlsblød!

  Honduras er verdens 7. største kaffeproducent, hvilket svarer til, at landet producerer c. 3-4% af verdensandelen. Her findes 6 kaffedyrkende regioner, som leverer meget rene og komplekse arabica kaffer af typerne Caturra, Catuai, Pacas og Typica.

  Honduriansk kaffe dyrkes typisk i skyggen i 1100-1650 meters højde, og kendetegnes ved en sødmefuld duft med noter af vanilje og hasselnød, samt en mild og fyldig smag med noter af chokolade og nødder.

  En pose indeholder 400g hele bønner.

  Rigtig Kaffes verdens kaffe er kaffe i verdensklasse - en serie, som har taget et år at udvikle, og som består af kaffe i topkvalitet fra 9 forskellige lande i det kaffedyrkende bælte, der breder sig langs med ækvator fra syd ved Stenbukkens vendekreds til nord ved Krebsens vendekreds.

  Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

  Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

  1 x

  Ref: 25B-20101

  Rigtig Kaffe Honduras No. 1 er en 100% vasket arabica bestående af nøje udvalgte bønner fra...

  Kaffestyrke Mørk
  Ristedato Honduras No. 1: 19.01.2021
  Bedst før Honduras No. 1: 19.01.2023
  Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Nivona plejepakken indeholder alt du har brug for, for at vedligeholde din espressomaskine. Pakken indeholder plejemiddel til ca et år afhængigt af brug.

Du får 400g Rigtig Kaffe Colombia med som gave (værdi 159,95kr).

Funktion Plejepakke
Nivona
Nivona
Nivona producerer nogle af de aller bedste espressomaskiner på markedet. Deres espressomaskiner er smukke, kompakte og fyldt med fede detaljer, som gør kaffebrygningen til en leg. Rigtig Kaffe er eneste officielle forhandler af Nivona i Danmark. Herunder kan du se hele udvalget af espressomaskiner, tilbehør og plejeprodukter.

Se flere produkter fra Nivona

0 anmeldelser af Nivona Plejepakke Stor

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse