Spar 11%
Nivona Plejepakke - Clean³Box Billigst på PriceRunner

Fra Nivona

Nivona Plejepakke - Clean³Box

Leveringstid 1-2 hverdage


399,95 DKK

449,95 DKK

Spar 50,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Med denne pakke kan du nemt købe de nødvendige plejeprodukter til din Nivona Espressomaskine. Du får både rensepiller, afkalkning og mælkerens med i pakken.


Produktbeskrivelse

Med denne pakke kan du nemt købe de nødvendige plejeprodukter til din Nivona Espressomaskine. Du får både rensepiller, afkalkning og mælkerens med i pakken.

Nivona Rensepiller:

Beskyt din Nivona espressomaskine mod kaffe- og olierester, ved jævnligt at kører det indbyggede renseprogram med rensepillerne. Rensepillerne kommes direkte i mundstykket til formalet kaffe, hvor efter maskinen selv opløser pillen og kører væsen igennem slanger og rør. Nivona's espressomaskiner har indbyggede renseprogrammer som selv beder om at blive aktiveret når det er nødvendigt. Alt du skal gøre er at starte rensningen og komme rensepille i, når maskinen beder om det.

Nivona Afkalkning:

Det er vigtigt at beskytte espressomaskinerne i Danmark mod det hårde kalkholdige vand vi har. Derfor anbefaler vi at du afkalker din Nivona espressomaskine hver 4. uge. Husk altid at afkalke din espressomaskine uden filtret i vandtanken.

Nivona Rensemiddel til Mælkesystem:

Beskyt mælkesystemet på din Nivona espressomaskine, ved at køre mælkerensen igennem mælkesystemet på de dage hvor du har brugt det. Ved at holde mælkesystemet rent forlænger du levetiden på din espressomaskine, samtidig med at du sikrer en præcis og hurtig opskumning og opvarmning af mælken til cappuccino og latte. Flasken med mælkerens indeholder 500 ml. rensevæske, som er nok til cirka 8 rengøringer. 

Find de enkelte produkter her:

Funktion Plejepakke
Nivona
Nivona
Nivona producerer nogle af de aller bedste espressomaskiner på markedet. Deres espressomaskiner er smukke, kompakte og fyldt med fede detaljer, som gør kaffebrygningen til en leg. Rigtig Kaffe er eneste officielle forhandler af Nivona i Danmark. Herunder kan du se hele udvalget af espressomaskiner, tilbehør og plejeprodukter.

Se flere produkter fra Nivona

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde