Jura Claris Pro White kalkfilter Billigst på PriceRunner

Fra Jura

Jura Claris Pro White kalkfilter

Leveringstid 1-2 hverdage


329,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Jura Claris Pro White kalkfilter sikrer, at maskinen kun skal afkalkes få gange om året. Samtidig er det medvirkende til at give vandet en bedre smag.


Produktbeskrivelse

Jura Claris Pro White kalkfilter sikrer, at maskinen kun skal afkalkes få gange om året. Samtidig er det medvirkende til at give vandet en bedre smag.

Kalkfilteret garanterer dig frisk filtreret vand med en lækker smag til din te og kaffe på alle tidspunkter. Designet specielt til Jura's fuldautomatiske espressomaskiner. Det har en neutral pH og er placeret direkte i vandbeholderen. 

Jura Claris Pro White arbejder på det professionelle up-flow-princip og tilbyder en signifikant højere filter kapacitet på op til 300 liter. Fordi filteret ikke behøver at blive skiftet så ofte, sparer det både tid og penge.

Claris Pro White filter passer kun til Jura X9 og X9 Win.

Filter kapacitet

Claris sikrer den ideelle vandkvalitet til den perfekte kaffespecialitet. Filterpatronens kapacitet afhænger af vandets hårdhed.

  • fra 1-10° dH: op til 300 l

  • fra 11-12° dH: op til 240 l

  • fra 13-15° dH: op til 180 l

  • fra 16-20° dH: op til 120 l

  • fra 21-25° dH: op til 95 l

  • fra 26-30° dH: op til 80 l

Det professionelle up-flow princip

Jura Claris Pro White fungerer efter det professionelle up-flow-princip og filtrerer altid nøjagtigt den mængde vand, der kræves til hvert kaffeprodukt. Takket være den banebrydende formel er filterpatronerne velegnede til vand overalt i verden. Det modificerede granulat filtrerer altid kalken til et optimalt niveau (selv når vandets hårdhed er lav) og reducerer niveauet af alle skadelige stoffer mere effektivt end nogensinde før. Mineraler og fluor, der er vigtige for at hjælpe smagsstoffer med at udvikle sig, er fuldt bevaret i vandet. Den optimale stabilisering af kalk og effektiv filtrering af skadelige stoffer resulterer altid i optimal vandkvalitet. Dette sikrer en perfekt kaffesmag.

Funktion Kalkfilter
Jura
Jura
Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Juras 3 markante fokusomårder er at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design. Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Jura, og vi har både maskiner til private og erhverv og altid de seneste nyheder. Se hele udvalget af Jura produkter herunder.

Se flere produkter fra Jura

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde