Alessi Bombe Tekande Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Bombe Tekande

Leveringstid 6-10 hverdage
Gratis levering på dette produkt


2.450,00 DKK

Tekanden Bombe er et stykke historie. Den er et eksemplar af efterkrigstidens design og bliver blandt andet associeret med den første bølge af kendt italiensk design. 


Produktbeskrivelse

Klassisk tekande udført i blankpoleret rustfrit stål, med et håndtag i bakelit, som er det første industrielt fremstillede plast i verden. Tekanden kan rumme 1,2 liter og er designet af Carlo Alessi tilbage i 1945. 

Tekanden Bombe er et stykke historie. Den er et eksemplar af efterkrigstidens design og bliver blandt andet associeret med den første bølge af kendt italiensk design, som for eksempel den kendte Vespa.

Carlo Alessi er søn af Alessis grundlægger Giovanni Alessi. Carlo var designchef hos Alessi fra 1935 og frem til starten af 80’erne, og fra 50’erne var han desuden Alessis direktør. Carlo Alessi udviklede virksomheden fra at producere praktiske produkter til at være en designvirksomhed i samarbejde med anerkendte eksterne designere. Carlo Alessi var direktør helt frem til sin død i 2009.

Must-have tilbehør

Tilbehør passer til  Alessi Bombe Tekande

Kapacitet 1,2 L
Materiale Rustfrit stål
Diameter 23 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Bombe Tekande

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse