Espressomaskiner Tilbud

Går du og leder efter et godt espressomaskine tilbud, er du kommet til det rette sted! Hos Rigtig Kaffe har vi altid et stort udvalg af markedets bedste tilbud og se seneste nyheder på espressomaskiner. Med en fuldautomatisk espressomaskine kan du altid brygge helt perfekte kaffedrikke. Se alle vores gode espressomaskiner tilbud her på siden.

Produkter
There are 179 products.

179 produkter i alt

De bedste espressomaskine tilbud fra Rigtig Kaffe

Danmark har en lang historie for kaffedrikning, og vi er blandt verdens bedste til at få drukket en masse kaffe i løbet af dagen. Men der er sket meget med kaffen de seneste årtier; det er ikke bare almindelig gammeldags filterkaffe, der bliver drukket længere. I dag findes der et utal af forskellige mælke- og kaffedrikke, hvor espresso tit er fundamentet. 

Hos Rigtig Kaffe har vi her samlet alle vores fantastiske espressomaskine tilbud, og vi tilbyder altid de seneste nyheder på espressomaskiner fra de forskellige brands. Med en espressomaskine hjemme hos dig selv, kan du altid brygge en kop dampende kaffe præcis som du foretrækker den. Der findes imidlertid et utal af espressomaskiner på markedet, og de kan være meget forskellige - så hvilken espressomaskine skal man vælge?

Tilbud på de 3 typer espressomaskiner

Grundlæggende findes der 3 typer espressomaskiner; semiautomatisk (manuel), automatisk og fuldautomatisk. Her skal du træffe den første beslutning. For hvor meget arbejde vil du gerne selv udføre? 

Manuel espressomaskine
- Fuld kontrol - du styrer hele processen
- Manuel brygning og tampning af malet kaffe
- Du skummer selv mælk med steameren

Automatisk espressomaskine
- Indbygget kaffekværn til hele kaffebønner
- Automatisk tampning og brygning
- Manuel mælkeskummer

Fuldautomatisk espressomaskine
- Automatisk mælkesystem
- Nem betjening - kan det hele selv
- Indbygget kaffekværn

Hvis din espressomaskine helst skal være en slags kaffeautomat, hvor du bare trykker på en knap, og så kommer der latte i koppen, så skal du kigge efter et fuldautomatisk espressomaskine tilbud. Hos Rigtig Kaffe har vi masser af gode tilbud på de bedste fuldautomatiske espressomaskiner fra mærker som JuraMieleNivona og Siemens.

I modsatte ende af skalaen er den manuelle espressomaskine, hvor du selv skal male bønner, stampe filter, skumme mælk og alt det der. Hvis du går rundt med en lille barista i maven og gerne vil prøve kræfter med espressobrygningens ædle kunst, så er det en semiautomatisk espressomaskine, du skal have fat i. Vi kan anbefale de semiautomatiske espressomaskiner fra GaggiaAscasoNuova Simonelli og Profitec.

Hvilke funktioner skal din espressomaskine have?

Når du skal vælge din nye espressomaskine, er der en del overvejelser, du skal gøre dig. Hvor let skal rengøringen af maskinen være? Nogle modeller har automatiske renseprogrammer, som letter dit arbejde, og der findes et stort udvalg af plejeprodukter, der også kan forlænge maskinens levetid.

Hvilke kaffedrikke vil du have? Fuldautomatiske espressomaskiner har forprogrammerede kaffeopskrifter, og det er ikke alle maskiner, der har de samme drikke. Så vælg en, der har din yndlingskaffe. Med en manuel eller automatisk espressomaskine kan du lave alle de kaffedrikke, du selv kan opskriften på. 

Med eller uden indbygget kaffekværn? Vælger du en semiautomatisk espressomaskine, får du også brug for en god kaffekværn. Du kommer også til at investere i en mælkeskummer, hvis du gerne vil kunne brygge en lækker latte.

Uanset hvilken type du leder efter, kan du finde masser af gode espressomaskine tilbud her på siden.

De bedste Jura espressomaskine tilbud

Med fokus på brugervenlighed, stilrent design og den allerbedste espresso producerer Jura espressomaskiner til private og erhverv. Det er topkvalitet fra Schweiz, og ingen detalje er blevet overladt til tilfældighederne. Juras målsætning er, at bygge maskiner, der kan brygge en perfekt kop kaffe med et enkelt tryk.

Fuldautomatisk Miele espressomaskine tilbud

Køber du en Miele kaffemaskine, får du høj brugervenlighed og tysk kvalitet; hver eneste kop kaffe bliver brygget præcis efter dine ønsker, og du kan indstille kaffestyrke, temperatur, mælkemængde og meget mere. Du skal bare hælde dine yndlings kaffebønner i bønnebeholderen, så er du klar til at nyde en helt perfekt kop kaffe.

Siemens espressomaskine tilbud

Tyske Siemens producerer avancerede espressomaskiner, der er nemme at betjene. Brugervenligheden er i top, mens maskinen er spækket med de bedste funktioner og features. Siemens har haft fokus på at gøre livet enkelt for dig, og derfor får du en fuldautomatisk Siemens espressomaskine, som leverer et fantastisk resultat med et enkelt tryk på en knap.

Nyheder indenfor kaffe og espressomaskiner

Hos Rigtig Kaffe finder du altid nyheder indenfor kaffe og espressomaskiner - både de fuldautomatiske og semiautomatiske. Vi følger de trends, der er i tiden, og tilbyder altid de seneste nyheder på espressomaskiner, fra de brands, som vi forhandler.

De 3 ord alle drømmer om at høre

Der findes tre små ord, som kan gøre enhver kaffedrikker blød om hjertet: espressomaskine fuldautomatisk tilbud. Rigtig Kaffe har ikke bare tilbud espressomaskine, men på alt, hvad hjertet kan begære.

Hos Rigtig Kaffe har vi alt, hvad kaffeentusiasten nogensinde kunne ønske sig. Du kan finde termokanderkaffemaskinerstempelkander og masser af kaffe tilbud

Kan du ikke vælge det helt rigtig espressomaskine tilbud til dig? Vi står klar til at hjælpe

Hos Rigtig Kaffe har vi altid masser af gode espressomaskine tilbud til dig, uanset om du skal bruge en fuldautomatisk espressomaskine til hjemmet eller en god kaffemaskine til erhverv.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken espressomaskine du skal vælge, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, så du skal ikke holde dig tilbage. Du kan sende en mail på info@rigtigkaffe.dk, ringe på tlf. 70 777 303 mellem 10 og 16 eller besøge vores butik i Skanderborg.